Siging in the rain!

 

Siging in the rain!

För några dar kände det som om att sommaren kom och gick men så här kan det se ut i regnet när jag och Magdalena och vi andra är ute i regnet :-D


 Guess who's their behind??

 Mee and Magdalena <3

Haha sen så hade vi Musik:
 Dorza hittade en handske med vatten :-D
  ICE SLUSH!!! Njamm Njamm Gotti Gotti men nu ska jag gå till den Serbiska föreningen och fixa en studentfest :-D

Haha var bara tvungen!!

 Haha
 Hahahahahahahaha

Studenfest?

Hej!! På er alla har lite probelm här! Vad ska man köppa vör något om man ska gå på Studenfest? Någon som vet är inte så inne på det men här är lite förslag jag tänkte på :
 
Chocklad Fåntän?? JAg skulle i alla fall vilja han en!!!!

 Coola va??


 Haha Skön!!!

Men har ni andra förslagg så är det bara att skriva i kommentar boxen :-D haha men nu måste jag gå för att vi börjar snart. Men jag bjuder på en blid jag tyckte var fin!!



Bye bye ska gå nu puzzzzz!! <3 <3

SOVMORGON!!!

 Som ni ser på rubriken så har vi SOVMORGON!!!

Typ för första gången det här halvåret!! Men klantiga jag som inte lyssnar på när Mariane förklar om vi har något men jaja sen jag lämnar Nina som vanligt varannan vecka. Jag lämnar henne och jag ser inte några som går från T-Bannan som går i min klas. Jag kommer fram och det är ingen där jag kunde ha sovit längre!!!!

                                     
                                   Sleeeeeeep!! <3

Det värsta som finns är att bli tvungen att vakna tidigt!! Inte bästa starten på dagen men aja vi har ju trots allt sovmorgon!!!!

Men vi börjar kl: 10:20 på har vi Musik sen lunch, sen har vi typ 2 lektioner till sen slutar den här dagen sen imorgon har vi No, Idh och Elevens val slutar den dagen sen så har vi halvdag på fredag!!!!!! Tänk sen kanske kommer jag på Måndag drar till Serbien!!!! Jippppyyyy äntligen!!!!!

RSS 2.0