Pa kvällen

Heej nu sitter jag har och skriver. Nu ska vi spela nagot spel som heter ''Risiko''. Min kompis håller pa att berätta om hur man kor men jag fatar inget. Dum. . . :~/ Men aja, vi var nyss ute och slängde fyverkirier pa olika hus.

Men det ar ingen annan som ar ute bara vi ,kanske for att det var -5 ute.
 
Men i Serbien får man inte slänga fyverkirier om man ar under 16. Men sen kom det en meniska som borjade skrika att oss så efter en 30 min sa ser vi polisen komma. Vi alla sa i kör: OMG!! Vi trodde att den dar gubben hade ringt till polisen för att vi slängt fyverkerier.

Men som tur var det inte det.
Det var npgon som hade ringt till polisen for att det var någon som hade tagit något från han. Så det hände inget  med oss.

Min kompis från Österriket kommer idag.



Vi står på gatan och väntar på henne. PS. Det är inte jag i lila jacka.
Det är min andra kompis från Österriket. De två är typ kusiner.


Dicki

Dicki har vuxit lite Dicki nar han vuxit lite

Heej

Igar


MIn kusin kom och tankte vaka mig kl 10.30 men jag vaknade kl 11.00.
Darefter sa vaknade jag och vi spelade NItendo DS och PSP till 18.00 pa kvallen.

Jag at nagot kott med potatismos.

Efter det sa fortsate vi och spela.

Men efeter 8 tim spelande sa fick jag ett sms av min kompis att det fanns en fest i narheten ioch vi tankte att vi maste ga vi kan inte vara inne hela dagen sa vi gick och fixade ass vi skulle mota en kompis kl 18.30 och att jag skulle vara klar kl 18.15 men jag ar alltid sen till saker sa  jag var klar kl 18.25.
Men vi skulle ju traffa min kompis kl 18.30. Festen borjade 19.00 och vi kom fram 5 min innan det borjade. MIn kusin var tvungen att fixa lite till pa festen for att dent var deras klass som gjorde festen.
Sa han gick in fore ass medans vi var ute och fros. Till slut kom han utt  och sa att man kunde ga in, sa vi gick in.

Festen var jatte kul for att det var i deras skola. Jag var ju glad for att fa ga in i deras skola efter 5 ar.

En larare var glad for att halva aret var klart och han var gammal och han borjade komma in i festen men han dansade sjukt roligt. Jag onskade att ajg hade filmat det men jag hade inte bateri kvar pa kammeran.

Efter att festen var slut sa var det sno som hade kommit for nagon dag sen. Sa vi borjade att kasta snobollar pa varandra. MEn det roliga var att jag hade bara pa mig ett linne fran Gina och ett par legings. Jag fros skit mycket. Men det struntade dem i de bara forttsate det beydede inte enns sig inte om att jag fros.

Till slut var det sa kalt for alla sa vi skyndade ass hem. Vi kom fram dar alla skulle ga att olika hall. Jag sag att lamperna var slakta och sen kom jag pa att dem var pa en anna fest alola i familjen var till och med mormor och morfar gick pa festen.
Dem glommde att lamna nyckeln till huset. Sa jag vantade lite utanfor husset och jag trodde att dem sjkulle komma snart. Men ingen kom efter 25 min sa jag gick til min kusin. Det finns en grind dar man kan ga igen pa dagen sa hjag trodde att den var oppen sa jag gick till den men det var klast sa da var jag tvungen att ga runt allt igen.
Men jag markte inte att nyckeln var i grinden. Dum . . . :-/ 

Men till slut kom jag fram till min kusin och var dar typ i en 45 min och sen sa ringde jag hem och dem svarade sa jag gick hem igen. Men jag var ju tvungen att ga runt igen for att grinden var last. Men till slut var jag hemma.

Igar var det fullt upp. Men nu sitter jag har och skriver om vad som har hant. Jag onskar att man kunnde spola tillbacka i tiden for att det var sa himla kul.

Men idag kommer det att vara lungnare tror jag i alla fall men min kompis fran Osterrike kommer vi ska kasta snobollar pa henne. Men det finns en lek dar man slangger en i snon och haller sno pa en. Det gjorde dem pa mig nar jag kom sa nu kommer hon att bli full av sno.

Min kompis har entligen kommit fran Osterrike.

Nu sitter vi och spelar monopol. Jag har typ forlorat men i alla fall. Lagger utt en bild pa hur vi spelar.

Min kusin tycker att jag skrivit skit mycket sa jag maste ga nu  HEJ DA. PUSS PA ALLA.Jag hade pa mig en klaning fran Gina och ett par leginsgs.

Jag hade pa mig en gra klaning fran Gina och en svart kofta ochett par legings


Heej

Allt jag skrev gick bort sa jag orkar inte skriva allt igen !! Forlat :'-( men jag skriver imorgon :-/


Har kommit <3

Jag har äntligen kommit till serbien. Jag har äntlligen fatt träffa min hund Dicki. Han har vuxit lite jag lägger en utt en bild på honom.

Jag kan inte fatta det att jag har kommit, alla mina kompisar är här och väntar på att jag ska klä om och sen ska vi  till stan. Dem sägger att jag ska betalla allt för att jag har kommit. Men jaja man får leva med det. 

Välmomnade mig när jag kom hem. Alla är typ beroende av mobiler, Haha.
Men jag måste dra för att vi ska till stan ha det bäst.

Vanlig dag i skolan

Hej!!


Ja som jag har sagt så håller jag på att packa drar imorgon till Serbien. Det var jätte jobbigt att säga hejdå till alla, kommer sakna alla men jag kommer ändå att ha skit kul nere. Jag kan inte fatta det. I skolan så åkte vi till Skansen det jätte tråkigt, vi fick typ bara lyssna på när några som jobbade på Skansen som berätar om hur man firade jul i för o tiden.

vår skola så har man typ elevens val. I början av 6:an så kunde man välja mellan: Kultur,  Idrott & Hälsa, Natur, Språk och typ någon mer men jag kommer inte ihåg vad den heter. Jag valde kultur.

I kultur så gör man typ någon pjäs. pjäsen ska handla om Snövit och dem  sju dvärgarna. Fast vi har gjort om hela pjäsen ;-). Gissa vem som ska vara Snövit?! Jaaa!! Jag blev överlycklig när jag fick reda på det.

Men annars har det varit e vanlig skoldag. Har haft NO hela degen. NO är det värsta ämnet som finns.

Jag fick nyss reda på att vi ska få gäster. Typ en ''adjöfest''.  Jag och mina kompisar kolade på en film: The heart break kid rolig. Den får en 3 av 5. Men efter filmen så spelade vi något spel. Aqua, fattade inte hur man körde så vi hittade på engna regler. Men det belv helt okej. Vi typ körde i en 30 min sen blev det tråkigt och dem gick nyss hem. Ja nu är hela mitt rum i katastrof. Innan dem kom så hade jag städdat hela rummet.

Men jag kommer att lägga utt en bild på hur mitt rum ser utt efter att dem varit här.

Måste säga hejdå till mina två Skäöldpaddor. Kommer sakna dem jätte mycket. Min husin ska vakte dem medans jag är borta. Tänk om han glömmer matta dem på en vecka? Tä´nk om dem börjar bråka? asså det kan hända massa med grejer. Hoppas inget händer :-/ JAg tror inte det dem två är bästa vänner. Den ena heter Sköldis och den andra heter Skalman. 

Och så ska jag ska ju ändå träffa Dicki. ( Min hund i Serbien ) JAg lägger utt en bild sen på honom.

Hej svejs jag kommer inte att kunna skriva på länge kommer sakna er alla puss på er alla och gott nytt år. Måsta gå kommer inte sakna dig Sverige. Men mina vänner kommer jag sakna skit mycket. Puss <33

Onsdag 17/12

Packar för fullt. Ska åka på fredag till Serbien.
Men jag vet inte vad jag ska ha på mig när jag åker.
Någon som har någon ide?!
Men annars har det varit en vanlig skoldag.
Har haft Ma, Bild, Sp, So och Eng.
En lång skoldag. Men jag måste gå och packa vidare.
Hörs kanske sen. 


                                                                                    Hej då

RSS 2.0