Tråkigt!!

Heeej På Er Alla!!!

Vad händer idag da? Man kanske inte kan göra så mycket mer idag än att sitta vid datan. Just nu sitter jag här och fixar lite med bloggen, som ni kanske märker. Vad tycker ni om den ska jag ändra något på den eller något sånt?

Daniella ringde mig för typ 1 tim sen. Vi håller på att planera om vad vi ska göra i en bil i 7 tim. Kommer ha det jätte tråkigt i bilen men jag längtar tills vi kommer fram :-D haha. Men det roligaste kommer säkert att vara när vi åker båt över från typ Sverige till Norge. Som jag kanske redan sagt men jag säger det igen och det är att vi ska åka på Fredag till typ något ställe som heter Sandfjord och det ligger i Norge.

Det här stället ser inte ut som att vara någon stor stad men kolla själva, vad tycker ni?

 Det ser ut som att det är en liten by.
 En riktig Hamnstad eller vad det heter.
 Sandefjord
Daniella har typ varit där flera gånger ( Inte så konstigt hennes bor ju där ) Men aja :-D hon säger att det finns ett centrum precis bredvid deras hus. Och gissa vad det betyder?? shopping!!!

Längtar 100 %

Men nu ska jag fortsätta pilla och trixa med bloggen lite till och sen tror jag att jag ska gå igenom Eng läxan till imprgon och No provet som är på Torsdag. Men det bästa är att vi har prov med Romarriket på Fredag och när var det jag skulle åka jo på Fredag så det betyder att jag missar det!!! JIPPYY men jag kommer säkert att få göra det senare. Ja efter att ha gjort det så ska jag göra mig i ordning för DH!! Längtar så himla mycket det var ju så spänande förra gången men aja Puss och Kram på er alla nu!!! PUSS


Goda Nyheter!

Heej!!

Det var ju ett tag sen jag skrev ja jag vett fy skäms på mig men det där dumma pusslet har draggit mig för att det ska bli klart soch gissa vad som hände för typ 30 min sen . . . Jag blev klar med pusslet!! Kolla resultatet:

 1500 bitar! Ja som ni ser så är den här bilden helt puckat, så det var därför jag ville prova den trodde att det skulle bli svårare men det var kanska så enkelt om man jämför med dem andra pussel som jag gjort..

Idag så gick Jag, Magdalena, Isabelle och Dorza till Solna C. Som vanligt så måste jag köppa saker när jag är där och den här gången blev det ett par skor ( Till sommaren ) riktigt snygga när man är brun och kommer med dem klackarna på badet i Serbien, man kanske kan använda dem här i Sverige. Look at them :

 Mina nya skor!! Magdalena köppte också likadana fast svarta och några andra par skor. Vi var i typ butiken Belle i Solna C och den ska stängas så allt är typ 99 kr. Förutom väskerna som är lite dyrare. Vi kom fram till kassan och hon såg att jag och Magdalena hade köppt 2 st skor och hon vissar en skylt där det står: Ta 3 betala för 2, Jag svarade att vi skulle köpa för var och en. Men helt plötsligt så försvan Magdalena gissa vad hon gick och gjorde . . . Hon skulle hitta två st skor till! Haha typiskt henne. Dem här köppte hon:
 Par.1 dem som jag har fast svarta
 Par.2 ett par som är svarta och har någon guldig sak på spetsen.
 Par.3 det sista paret, som också är svarta med något guldigt på spetsen.

Allt det här drogg vi runt på:
 Kanske inte så mycket men aja :-D haha


Men den goda nyhetn är att jag fått reda på att jag ska åka bort över påsklovet!! Gissa vart . . .  Svårt va jag säger, Jag ska till NORGE! Jippy, Okej  nu är det så här att jag aldrig varit i själva Norge, Jag har ju varit där och åkt skidor men den här gången är det annorlunda. Jag ska typ till något ställe som heter Sandjefjord eller något sånt. Hoppas det blir roligt, jag ska åka med Daniella och hennes mamma.

 Norge.

Det får räcka för i dag. Puss på er!

Snövit!!

Ja då var det sista gången i hela mitt liv jag gör den här dumma pjäsen. Jag och mina andra kompisar spelade upp den här pjäsen i Torsdags, en gång för alla. Alla lärarna sa till alla oss som gjort pjäsen att vi ska spela upp den en gång till och det blev på öppet hus på Talbackaskolan.

Här kommer det lite bilder från pjäsen vi gjorde, det är inte jag som fotade bilderna utan Magdalena gjorde det, så dem kan vara lite suddiga bilder men man ser på ett ungefär:

 Bakom kulisserna
 Mee, tyckte den här bilden var fin! Vad tycker ni?
 Jag och min ''stylist'' ( Dorza ) haha, hon gjorde skälva sminket och typ några andra har sytt.
 Kungen och Blygger
 Jag och min ''sylist'' som går igen replikerna en sista gång innan pjäsen börjar.
 Mamma
 Jägaren
 Det är ingen modevisning Lina, haha
 God natt på er alla, haha¨
 Jag och Dvärgarna
 Jag när jag byt kläder och häxan ska ge mig någon troldryck.
 Ånej jag svimmade ( Inte på riktigt )
 Häxan
Så fin bild Så fin bild på mig och äpplet! haha
 Jag som ligger i en matvagn men det ska vara en glaskista egentligen.

Om jag värkar sur på något sät så är det för att jag glömde en replik igen:
- Vadå mörda?

Asså jag kan aldrig få det att bli bra det ska alltid finas något fel. Plus att en lärare aldrig slängde ut blomer som jag skulle plocka upp. Så det blev tyst i typ 4 min pinsamt.

Men det här får räcka för idag för nu ska jag gå och lägga mig ska vakna 6.30 imorgon, så puss på er alla nu sov så gott!!

Hemma och pluggar

Hej på er alla söta läsare!!

Har ni haft en trevlig dag da?? Jag har haft det helt okej, solen sken så fint men man kände att det fortfarande var lite kyligt i luften. Men jag har lite dåliga nyheter, om ni bor i Solna så kommer det att snöa hela natten, dem som jobbar med det här säger det hela tiden på radio och tv. Kollade nyss på Svt.se sida och så här säger dem att vädret kommer att bli:


 
Fast här säger dem att det kommer snöa och blåsa på Fredag. Om jag tittar ut genom fönstret så ser man ingen snö, man får hoppas att den inte kommer jag som alldeles nyss börjat ta fram sommar kläderna försiktigt. Man får ju inte var för säker att snön inte kommer tillbacka.

Jag sa ju i förra inlägget att jag var med Daniella i Solna C och jag shoppade som vanligt här kommer det bilder vad jag köppte:

 Skärp från MQ 99 kr Finns också i vit , gul och i typ lila
 Fin brun baddräkt till sommaren, extra fin när man blir brun den kommer att vara så snygg på mig :-D haha 20 kr. Inte alls dyr men den var typ på REA från Gina Tricot.

Det var det jag köppte men jag skulle ha köppt ett par från Fred Perry tygskor men jag han inte idag men imorgon så lovade pappa att han skulle köppa det till mig.

 Snygga eller vad? Vet bara inte villken färg, Röd, vit, blå hmm . . .

Just nu sitter jag och pluggar lite Spanska, har läxa till imorgon typ 16 glossor. Orkar inte plugga Engelska ändå om jag har typ 3 st verb att kunna men aja.
 Español!

Men nu måste jag gå, mamma har laggat kaka så ska gå och äta den puss på er alla så länge!!

Hemma hos Viktoria! ( Viki )

Var hos Viktoria ( Viki ) i lördags och vi var där sedan typ 14.00 till typ 03.00 på natten riktigt roligt om jag ska säga det själv.

 Vi kom dit efter att jag haft tennis som varje lördag kl.14.00 - 15.00. Jag börjar bli bättre och bättre på tennis, jag ska få köra tävlingar nästa år min tränare sa det på träningen jag började typ nästan skrika av glädje för egentlligen så måste man vänta typ 2 - 4 år innan man får köra matcher. Så ni kan tänka er om tränare kommer fram och seger att ni ska tävla nästa år och inom dig så vet du att du måste typ vänta i 2-4 år till. Så ni kan tänka er känslan när han sa det haha.

Men nu över  till när vi var hemma hos Viktoria ( Viki ).

Som alla redan vet så var det säsong start på Robinson 2009 och så klart så måste jag kolla på det. Det är varje lördag kl.21.00. Stakars dem som var med, dem som väntade sig en vit strand och att dem kunde bada men dem fick inte det dem önskade sig kolla vad dem fick:

 Dem önskade sig men dem fick det här . . .

 Ett träsk.

Kan ni tänka er att bo i ett träsk!! Inget smink ingen matt inget rinnande vatten ALTSÅ inget!!! Dem har absolut inget.
Jag skulle aldrig kunna överleva inte enns i en 2 - 4 dagar. OMG stakars dem som är med.

Men vi tänkte att vi kunde baka innan det började så att vi hade något att äta när vi tittade på Robinson 2009 och det blev muffins:

 Vikis recept, Fattar ni något eller? Det står inte hur mycket av inget eller något alls men dem blev bra till slut kolla resultatet:
 Riktigt gott!! Njam Njam.

Men nu måste jag gå ska gå till Daniella nu vi ska typ gå någonstans typ till Solna C eller något sånt puss på er alla nu ha en forttsat trevlig dag!!!

Jag har en ursäkt!!!

Nu har jag säkert inga besökare för att jag inte har bloggat på typ en vecka. Men nu ska jag förklara varför:

Det hela började att mitt virusskydd program hade taggit slut och då kom det svämande in virus i hela datan så min data har varit sönder runt två veckor så jag har inte haft tillgång till en data och förklara det men nu har den laggats och nu kommer jag blogg flera inlägg på en dag!! Äntligen har den laggad!! Jippi!!

Nu när jag inte haft tillgång till data har man haft det riktigt tråkigt fatar inte hur man för i tiden kunde leva utan data, jag kunde inte göra det i alla fall jag typ bad för att den skulle laggas och nu är den det men snälla pappa köppte ett pussel som jag kunde göra medans datan var sönder:

 Pusslet 1500 bitar, som ni ser så har jag kommit en bra bit på väg

Men nu sitter jag här hemma och kollar sms:en på Facebook och sånt som är ett måste för mig.

Om ni vill se om ni har tålamod gå in på det här spelet det är omöjligt att vinna det finns 30 st bannor och jag har klarat 8/30 banor. Det är världens svåraste spel det har blivit det av riktiga exerter, här är länken:
SPELET! - tryck där och ni får försöka vinna det, skriv i kommentar villken banna ni kom innan ni gav upp!

Här är lite bilder från spelet:

 Du är den lilla röda fyrkanten och du måste ta dem gula ringarna för att vinna efter det så ska du gå till det där gröna rutan och du kommer till nästa nivå.
 Det bästa är att du inte har några liv, jag dog 300 gånger innan jag kom till nivå 8 sen gav jag upp. haha


Tisdag, Den iranska festen

Hej på er alla!


Nu ska vi se om jag minns så mycket men har inte kunnit skriva tidigare i veckan har haft fullt upp men ska berätta vad som hände i Tisdags.

Det hela började när jag var i skolan och Dorza tjatade på mig och Magdalena att vi skulle följa med henne till någon iransk fest i Kungsträdgården, Festen är typ någon eldfest. Det är en tradition i Iran att man ska hoppa höver eld. Men det gjorde inte vi för att elden var jätte hög. Men det blev ändrade planner kolla vad jag såg i tidningen:
Scenbranden i Kungsan var anlagd gå in och kolla. Det är ju hemskt vad som hänt, några idioter bränner ner scenen där det skulle vara folk och dansa sjunga och massa andra saker men nej det kommer några andra människor och bränner ner allt. Det är hemskt. Men som tur så hade dem fixat i Rissne också samma fest istället för i Kungsträdgården som tur var. Här kommer det lite bilder från när vi var där:

 Diana kom senare till festen
 Magdalena
 Dorza som inte vill vara med på bild.


Som ni alla vett så är det alltid lite pinsamt i början men sen så började jag och Magdalena shejka som fan ( ursäkta mig )
Vi stog typ 5 m ifrån scenen så vi såg jättebra från där vi stog. Men helt plötsligt så såg vi att inte det var programledarna inte var där dem var på sidan av scenen. Helt plötsligt så var scenen full av några undgomar som dansade på scenen. Dorza översatte vad dem sa i hörgtalarna och dem sa att man kunde gå upp på scenen och dansa. Jag och Magdalena är ju inte Iranier så vi vett inte hur Iranier dansar. Som vanligt så får Magdalena alltid några konstiga ider, den här gången så kom hon på att vi skulle gå upp på scenen och dansa. Jag lovar det här låter sjukt men det gjorde vi fattar ni att jag och Magdalena gick upp på scenen utan att kunna Iransk dans. Men som tur så var det någon som stog i kö bakom åss för att gå upp på scenen.

Jag typ frågade Diana och Dorza hur man dansar Iransk dans. Den där som stog bakom åss sa till mig att jag bara skulle tjejka och skaka på höfterna. Jag svarade tack, men det roliga var att det kom någon som säkert ville förklara hur man dansar, det har jag inget emot men hon kunde ha tagit det på svenska! Haha,
Hon började prata på persiska ( Iranska typ ) jag fick värsta skrattatacken!! Jag kunde inte andas i typ en minut. Men till slut kommer vi upp på scenen efter att ha dragit upp mig på den. Alla kollade på åss men om jag ska äga det själv så gick det faktist jättebra. Alla applåderade till åss tror att dem fattade att vi inte var Iranier så dem tyckte väll att vi var bra för att vara icke iranier! :-D haha.

Efter att ha gått av scenen så började racketerna lite bilder på dem:

 Fyvärkerierna
 
 Dem här tyckte jag blev finast!
 Där är scenen

Någonting jag fick lära mig av Dorza var att man egentligen ska hoppa över elden. Vet ej varför ska fråga henne om det men det är säkert någon tradition.

 Brasan där bakom, tror inte att man ska hoppa över just den.

Tyckte om Magdalenas frisyr som hon hade typ lockat eller något:
 Visst är det fint?

Men det tråkiga var att vi typ gick hem runt 22.00 vi som just fått in hur man dansar. Något foto när vi var på väg hem:

 Dorza och Magdalena
 Jag i mängden

Tänkte bara säga en snabb sak innan jag går var att det fanns en sådan här i tunnelbannan

 Godis och sånt maskin :-D haha

Jaja, jag hade 10 kr i fickan och typ allt där kostar 10 kr, men vi ville ha chips som kostade 13 kr så Magdalena började rota i sina fickor och överallt men hon hittade bara 2 kr så nu hade vi 12 kr men chipsen kostade ju 13 kr. Så ingen hade den där 1 kronan. Jag och Dorzas lilla syster började leta på stationen om det fanns 1 kr någonstans men tyvärr så fanns det ingen. Men Dorza kom på att hon kunde frågga sin mamma om hon hade 1 kr och som tur så hade hon det. När vi ätit upp chipsen så blev man ju törstyg! Men vi hade inga pengar kvar så jag kollade på maskinen och såg att det var en sådan MER dricka som var jättelös. Så Magdalena, Diana och Dorza började skaka på maskinen som några galningar. Typ hela stationen var ful av folk alla tittade snet på åss men vi typ bara log. Men till slut kom tåget och det blev ingen dricka till oss så vi fick vänta tills vi kom hem.

Men nu ska jag gå och fixa mig till en fest i den Serbiska Föreningen i Solna. Det är min syras kompis som fyller 6 år. Det kommer att bli roligt men vet ej vad jag ska ha på mig. Men puss på er alla nu ha en forttsat fin kväll. pusss

Hej på er alla!!

Hej på er alla!!

Har ni haft det trevligt idag jag har det, solen skiner men det blåser mycket. Om det inte skulle blåst så skulle det blivit finnare väder. Nu kan jag äntligen säga att våren är runt hörnet man känner det man är inte lika trött i skolan på grund av det äkliga vädret utan man är mycket piggare nu än förut. Jag är det i alla fall vet inte hur det är med er men hoppas det också att det är så med er.

I skolan händer det inget alls som vanligt förutom att jag tog med mig min vibrator maskara från Lancome. Det är kanske inte så många som har hört talas om den än det kanske beror på att den kom ut för någon månad sen. Den är riktigt bra måste jag säga. Det låter inte sant en vibrerande maskara men den finns .

 Om du vill köpa den så såg jag den sista gången ( Innan jag fick den ) på Kicks för typ 200 kr eller något sånt. Den är riktigt bra jag lovar prova den. Den vibrerar dina ögonfransar och ger dem mer volym.


Men jag råkade ta med den till skolan och alla bara
-Vart har du köpt den?
-Vad häftig den är?
-Får jag prova den?
Ingen har typ sät någon vibrerande maskara förut!! Haha alla var typ avundsjuka på mig för att jag hade den. Jag kan lova att det bara är jag som har en sån i hela min skola.


Kollade nyss lite på Tradera om det fanns någon fin Chanel väska men det fanns typ inga flerfinna. Vet ej om ni minns när jag förlorade två stycken som var jätte finna. Undrar vart dem är nu tänk att dem kunde vara här bredvid mig. Men aja man får väll bara hoppas på det bästa att det kommer fler finna Chanel väskor. Om det är någon av er som har någon Chanel väska till salu så kan den kontakta mig eller något sånt så kan det hända att jag köpper den.

Tror att jag ska gå nu ska träna till Spanskan och Engelskan till Fredag. Man måste ju vara i god tid till med allt puss på er mina älskade läsare!! Skirver en sak till sen vad som hände igår kväll riktigt roligt hoppades att jag skulle varit där längre, det var jätte roligt Dorza och Diana.

Puss skriver sen!!
 Hittade en fin sommar bild på mig när jag var typ något ställe i Sverige.


Lördag 14 mars

Hej på er alla som läser min blogg! Jag ska bara säga ett stort tack till alla som läser min blogg och kommenterar, tack så mycket.

Hela dagen började med att jag vaknade som vanligt runt 12 och sen så har jag tennis kl.14.00 till 15.00.
Som alltid på tennisen så gick det bra fick köra med någon som typ är 10 år. Det låter konstigt men det är sant hon vann över mig.
Ni ska bara ha sett hennes smärsar ( eller hur det stavas ) när hon slår man hinner inte titta ått ett håll så var bollen redan borta.
Men jag ska säga sanningen, hon har gått på tennis sen när hon typ var liten bebis. Medans jag bara spelat i typ ett halv år, inte konstigt eller vad??

Men efter att ha haft tennis så var pappa i Solna C och typ tippade men strunt i det. Efter det så ringer Slavica ( Stefans mamma ) och säger att vi ska komma över senare till dem på kvällen. Som vanligt så ska vi alltid gå på allt. Men vi kommer fram typ kl.19.15 men vi skulle varit där kl.18.00 slarvit slarvit.
Det är alltod så med min familj alla ska alltid komma för sent till saker. Vi kommer fram ditt och ingen hade kommit som tur var.
Vi kom inte för sent för första gång, det skulle komma fler familjer typ: Vikis, Stefans, Lukas och typ lite fler. Jag går till Stefan och jag ser att han har Wii och jag är typ beroende av det.
Jag älskar det verkligen, men det roliga är att jag inte vill ha det hemma konstigt men aja. Men som tur kommer Viki strax där efter så vi var typ galna av Wii! Lite bilder när jag körde, det ser lite konstigt utt på några bilder mendet viktigaste är att man ser men här kommer dem:

 Vi körde Wii Sport, Vi tog typ bowling och som vanligt så gjorde jag stirke!!
Men i verkligheten så får jag typ aldrig det. Medans på Wii så får jag det haha.

 Istället så blev det en Spare.

 Kom igen nu en till Strike!! Men tyvärr så blev det ingen :-/

Efter att ha kört bowling så körde vi lite glof ( På Wii )

 Man ser verkligen riktigt rolig ut när man kör Wii. Prova så får ni se haha om jag ska säga det själv så är Wii ett riktigt rolig spelkonsol.

Vi körde också Boxning och det var det roligaste av allt. Stefan sa att man skulle få muskelvärk men jag fick det dagen efter mina händer va typ som tuggumim!

Viki ska alltid ställa till med problem, men det är inte riktiga problem problem utan roliga. Ska förklara vad jag menar, Hon retade upp Stefans bror Tony så han slängde ut henne på balkongen. Det låter konstigt men det är inte det lite bilder:

 Viki på balkongen!
 Lilla Viki :-) haha Men till slut så släppte vi in henne igen.

SHOOPING!!

Det var ju rätt så länge sen jag skrev lite om shooping men jag har faktiskt köpt lite kläder:

 Ena tröjan från Lyle and Scott mamma köpte den vet ej vart ska fråga sen.
 Andra tröjan från samma märke Lyle and Scott samma sak vet ej vart hon köpt tröjorna.

Men nu måste jag gå och plugga lite har typ Spanska till imorgon Puss på er alla!!

Den goda mackan!!

Om ni undrar vad jag och Isabelle skriver om så är det en macka som jag gjorde när jag, Magdalena, Isabelle och Dorza gick hem på lunch rasten. Den ser inte så god ut men dennär det prova jag lovar den är riktigt god!!

ingredienser:

1.Ta ett/ (eller hur många mackor du villl ha vanligt bröd som) det här:

 Toast bröd är det godast med. ( Kanske för att jag bara provat med det brödet men om ni vill så kan ni ta ett annat brö )

2. Sen så lägger ni ett lager med ketchup. Ett ganska så tunt lager med ketchup.

3. Lägger du på ost, skinka, eller vad ni vill ha på den.

4. Lägger ni mackan i ugnen i typ 10 min på typ 150 grader. Man får kolla efter när man lagt in den man ser på kanten att den börjar vika in sig ( asså skälva skinkan )

5. Sen är den klar för att äta. Njamm Njamm

Just nu sitter jag i den serbiska föreningen och har tråkigt trodde att det skulle bli roligare men det blev jätte tråkigt. Tror inte att jag kommer nästa gång hit.
Men puss på er alla måste gå och pigga upp stämingen lite det är riktig booring om ni fattar.

Skriver imorgon puss på er alla och sov så gott för dem som ska gå och sova nu.


Gissa vad som har hänt!!

Gissa vad som har hänt!?

Jag har fått min Chanel solglsögon!! Dem är så himla snygga. Kom hem från skolan nyss och gissa vad jag ser på handtagget?? Jo ett packet det liknar som ett par glassögon men ändå inte.
 Så här ser packet ut som jag fått hem.
 Kom igen nu lite till. Som ni kanske ser ni hur tjockt lagger det är av plastet.
 Lite kvar . . .
 Äntligen är plastet borta men vad är et här ett till lager!!??
Snart där . . .
 Ser ni dem!! Där är dem!!
 Där är dem ju!!
 Visst är dem fina?! Jag är så överlycklig över att ha fått dem efter typ en eller två dagars försening.

Över till skolan:

Idag så har jag haft Ma prov sen Engelska läxförhör och sen Spanska läxförhör.

Spanskan: På Spanska kände jag mig verklligen säker. Tror på ett MVG, för att det var några meningar man skulle svara på.

Engelska: Där tror jag att det blir ett VG, för att vi hade också typ att man skulle kunna 15 st stater i Amerika, Sen typ några verb. Verbdelen gick väll bra när det gäller staterna så skrev jag 18 st. Haha man måste ju vara säker.

Matte: Det gick också lika bra som allt annat. Kommer att få minst två stycken fel men det är lugnt. Sista uppgiften var svår, det var inte bara jag som inte kunnde den uppgiften, typ halva klassen. :-D haha

Men ska gå nu min kusin fyller 51 år idag, vi ska gå på middag, vet ej om det blir den serbiska föreningen idag men vi måste gå för jag har lovat en kompis.

 Pusss! kiss

Sorry!! Ja jag vet att jag inte skrev

Hej bloggen!!

Hej asså förlåt att jag inte skrev något på hela dagen bara för att Magdalena var här och jag kan ju inte bara lämna henne sådär. Så jag var med henne idag. Vi skulle gå och hämta min lilla syster och gissa vad jag hade draggit min syrra på i morse?? Jo en snowracer!!

 En sån här har vi.

Men här kommer det lite bilder när vi var på väg hem och fråggga inte vad vi höll på med att göra.
 Magdalena

Jag ska berätta en sak vad som hände när vi var där och kastade snö på varandra.
Jag höll på att slänga en snöboll på henne men hon var vänd mot andra hållet. Jag trodde att jag skulle missa henne men hon vände sig och fick hela på sig i ansiktet. Det låter inte roligt men det såg jätte roligt ut kan intte förklara det, det var så roligt. Tänk i sekunden hon vänder sig och får hela snöbollen på i i ansiktet. Haha

Lite mer bilder:

 Full fart framåt!!  Som ni ser så går det ju bra!! Men  . . .

 Här är vad som hände när jag kom till slutet. Jag kunde inte styra den och jag ramlar av den!!

 Jaa en närbild. Den ser gjord ut men det var så jag ramlade. Klantigt av mig men aja

 Magdalenas snöängel!!

 Jaaa Magdalena det kan ju vara svårt att komma upp ur snön!! Haha

 Min syster, hon vill ju också vara med på bild.

Just hu håller jag på att vicka på min tand, det här kommer att låta lite konstigt men jag har för typ 40 min taggit ut en halv tand. Min tand sprack för att jag åt Nutella.
 
 Njamm Njamm, Men inget mer för mig.

Asså fatar ni en halv tand är kvar i min mun och andra halvan ligger i min samling. Så här ungefär ser det ut på ett ungefär om ni fattar.
 Så mi tand har alltså delat sig i två delar enna delen är ute och andra är kvar i min mun. Och den vill inte lossna men den måste det för annars kommer jag att jå damp.!!

Jag vet inte om jag får säga det här men min mamma och hennes kompisar håller på att planera en 50 års kalas och allt. Men jag berätar mer sen för igentillegn får jag inte säja det men aja. :-D haha

Men ska gå nu ska typ kolla på ett serbiskt program det är som Lets Dance men på serbiska och det heter Plesom do snova.

 Ja jag hittade ingen annan bild men det gör inget.

Det sista jag gör är att slänga in ett liten låt som jag hejar på den svenska Melodifestivalen 2009!!


Hope and glory : Måns Zelmerlöv

Vem hejar ni på da??

Men när vi ändå pratar om Melodifestivalen så har serbien draggit vem som ska vara representant här kommer låten:
 Cipela - Marko Kon i Milan Nikolić

Jag vet inte enns om jag våggar lägga ut den för att den är så dålig. Och om ni undrar vad Cipela betyder så är det sko.
Vad tycker ni om låten skulle vara tacksam om ni skrev vad ni tycker så då kommer jag inte kanske behöva skämas på grund av låten. Men aja det får räcka för idag nu puss på er , Min tand ligger fortfarande kvar i min mun. Jag har typ missat halva programet men aja hörs imorgon.

090310

Men hej bloggen.

Det känns som att jag inte har skrivit på länge men jag skrev ju igår kväll. Men ändå så känns det att jag skrev för jätte länge sen.

Jag vaknade i natt och såg att det snöade jätte mycket sen så somnade jag typ efter en stund. Jag hör hur väckarklockan ringer jag vaknar och ser det här:
 Det var värsta snöstormen ute.

Jo i skola så har vi ju läst böker om ni minns när jag skrev det i förra inlägget. Men aja alla hade typ värsta tjockaste bökerna medans jag hade tunnaste av tunnast. Haha, tänk att laäsa hela eftermiddagen. Det kallar man jobbigt men annars så har det inte hänt något annat när det gäller skolan. Juste kom på att kl.19.00 har jag utveklingssamtal. Jag kommer att sitta där skakandes med min lärare och typ med pappa eller med mamma. Jag vet typ redan vad min lärare kommer säga. Du har för många förseningar, slarvar med läxläsningen och så vidare.

Ja nu sitter jag hema och dricker varm choklad. Det är riktigt kallt överallt. Tog lite bilder när jag var på väg hem från skolan, om ni inte ser vad det är så är det bara att skriva en kommentar eller något sånt. Men här kommer dem:

 En backe man måste gå för att komma till själva gatan, jag var jätte nära på att ramla men som tur gjorde jag inte det.

 Ni ser ju hur mycket snö det är!

 Som ni flesta vet så ska den där skylten vara långt uppe men ni ser ju att den inte är det.

 En bänk som är full av snö!

 Som ni ser så är det jätte djup snö!!

Men ska gå nu ska typ surffa lite på internet och så men här är sista bilden:

Puss på er alla!!

Shopping i Solna C

Tänkte bara sjäga vad jag köppte i Solna C när vi var där. Vi stannade typ kvar efter att min lärare Marianne hade gått tillbacka till skolan.
 Mina nya Chanel örhängen, Jag tappade mina förut när jag var i Serbien i somras när jag var där. Vi skulle hoppa i vattnet och jag glömmde att ta av dem så dem ramlade dem någonstans i vattnet. Dem letade hela dagen och över hela bassängen. Men dem hittade dem inte och jag har letat och letat och till slut har jag hittat dem!! Jaa!

och sen så köppte jag typ några smo Pet shop figurer:
 Dem här typ, Hon samlar typ på dem hon har typ 60 st.

Men aja sprang förbi Gina och det har värkligen kommit vår modet, Jätte fina kläningar, blusar och mycket mer. Men ska gå nu och fixa mig för att sova börjar kl. 08.00 imorgon. Ha en trevlig natt eller hur man sägger.

 God natt på er alla!!

Har kommit tillbacka från Solna C

Heej  alla läsare!!

Som i rubriken så har vår skoldag slutat och hela min klass var i Solna C för att hyra böker till typ imorgon vi ska typ läsa Skönliteratur, inte för att jag vet vad det är men aja. Om det är någon som vet eller någon som kan förklara vad det är så skulle jag bli jätte glad. Vi ska typ läsa det hela eftermiddagen om det är någon som skulle kunna orka det så grattis men det kommer inte jag göra. Jaja får väll överleva den dagen.

Jag måste bara vissa en bild på hur fint Dorza har klippt sig:

 Fint ? Som ni kanske ser så har hon klippt lugg. Undrar om jag ska gra det? Hmm vad tycker ni??

Och min älskling:

 Magdalena

Lite ego bilder när Jag och Dorza var på väg hem Isabelle var kvar hon tog inte tåget hem här kommer dem:

 Lilla jag på tunnelbannan
 Dorza

Om ni undrar varför vi tog massa bilder och att det inte fanns människor där så var det bara för att det inte var några på stationen.
 Tooomt!!
 På rulltrappan
 Dorza
 Men fan ( Ursäkta ) vad tråkigt väder det är det är sant.
 Det sista av snön!! Äntligen!

Nu till det äckliga i skolan, vet inte enns om jag kan prata om det men ska försöka:

Det hela började med att jag och Magdalena skulle stå i Cafeterian och så klart så pallade vi inte.
Men vi gick och ått i stället, vi kommer fram och plus att det är Hamburgare och det är ju lika gott, men idag var det inte det för att det var typ någon som gick i Särklass men strunt i det men han satt i alla fall mitt i mot mig och Dorza , Isabbelle, Magdalena och några till vi sätter oss och börjar ätta vi hör det där ljudet när man spyr och jag vänder mig om jag ser den lilla killen kräkas. Ni kan frågga Isabelle själva och se att jag typ nästan började kräkas. Jag mådde skit illa resten av dagen.

Men nu ska jag gå och plugga lite vi har typ Spanka läxa verbet Tener. Skriver sen puzzz på er alla.

Biblioteket

Nu är vi i bibloteket med klassen. Jag har typ lånat Lassemajas detektivbyrå och förotsungar medans Dorza har lånat Gossip girl.

Man ska egentliigen leta efter böker men vi håller på  med datan istället.

 Boken jag lånade

Nu måste vi gå för att vi har egentligen inte bokat datorn men vi sitter i alla fall men puss på er skriver sen när jag kommer hem.

Rubrik brist

Jag vaknade för typ en 2 tim och har spelat mitt psp. Om det är någon som inte vet vad det är så är det ett sånt här:

 Ett PSP.
 
Juste ni minns väll att jag var på den där festen om jag ska ersäna så fick festen bara en 3 av 5. Musiken var så himla dålig och loteriet var lika dåligt med.
 Mina och Magdalenas lotter.
Men tyvärr så vann vi inget. Jag har altid lika otur när det gäller lotteri. Jag vann typ en gång för länge sen och då blev jag skit glad men gissa vad jag fick jo jag fick bara typ 2 st glas. Inte lika kul i den här utdragningen kunde man vinna typ locktång, platong, massage och typ något mer. Jag slösade bort 100 kr för några idiotiska lotter.
 Alla lotter, Jag drog dem och Stefan fick säga själva nummret och seriet medans Viki gav själva presenten till vinnaren.

 Så här blev fdet när jag var på väg.
Skjorta: Gina tricot
Skärp: Något svart / Från Serbien
Väska: Typ från Serbien
Legings: Svarta från H&M
Hår: Platat

Lite bilder från igår:

 Magdalena
 Som ni ser så är det här spelet för typ små barn och vi körde det för att det var ganska tråkigt på festen i början men sen så blev det roligare. Då kom musiken igån på riktigt ( Men dem var fortfarande dåliga ) och jag lärde Magdalena serbisk folkdans.

 Opa opa

Men nu ska jag gå och fixa mig för min träning Gitarr. Puss på er alla skriver sen när jag kommit tillbacka. puss


Shooping

Tänkte bara slänga in ett litet inlägg att jag har shoopat lite på internet:


 

Ni minns väll när jag kämpat för att vinna någon gång på Tradera.com för att gå in på den sidan Klicka här men aja jag vann dem till slut som man säger 3 gången gilt först vet ej om ni minns min första väska. Sen så hittade jag en till och den förlorade jag men dem här Channel solglasögonen Vann jag det kommer att vara perfekta till somar.

Jaja nu ska jag gå och dusha till festen och börja göra mig i ordning.

FEST!!

Har nyss haft tennis och det går bättre och bättre på tennis, till och min lärare sa det. Jag blev fett stolt och började leka att jag var ett proffs, det roliga var att jag var dåligare när jag tänkte så men aja till slut så var den tränningen slut.

Har längtat hela veckan tills idag alltså lördag. För det är fest i klub ( Serbiska föreningen i Solna ) kom ditt om du är serb. Det låter líte konstigt men vi firar typ morsdag alltså 8 mars. Det är typ bara serber som är så innstata i det men aja. Som vanligt så var jag, Daniella och Stefan tvungna att hjälpa till med att duka och fixa lite tills festen.

Lite bilder från när vi fiksade.

 Borden
 Daniella och duken
 Vi vill se Daniella vinka! Vi vill se Daniella vinka. xD haha
 Dem sa att jag skulle ta bort gardinene men jag svarade-
Är ni dumma i huvet eller, det ända som fattas tills imorgon är att jag ska bryta armen. Så Stefan fick gå upp på bordet och ta av gardinen. Som tur så bröt han inte foten men jag vill inte riskera.
 Vad gör du Daniella?? haha
 Kom igen nu Stefan, Som ni kanske ser så har jag inte någon bild på när jag gör något det beror på att jag inte gjorde något typ.
 Vad jag gjorde medans Daniella och Stefan kämpade med borden.
 Det ska bli perfekt!  Snart klar Daniella
 Kärleks paret! Skoja lite med dem, Men passar dem vad tycker ni??
 Dekorationerna till borden.

Hur gör man en sån jo så här:

1. Häll grusi ett vinglas till typ halva.
2. Lägg i typ såna där torkade blomor och sånt som luktar på gruset.
3. Efter ni laggt i det så lägger ni ett ljus på allt.
4. Klart för användning.

 Så här fint kan det bli.
 Daniellas glas. Man kanske inte ser så bra men på den här bilden ser man
 Men ni fattar i alla fall.


Men nu kommer det stora problemet: VAD SKA JAG HA PÅ MIG?????

Om det är någon som har något tips vad jag ska ha på mig så skriv det gjärna i en komentar och hur mitt hår ska vara. HJÄLP!!!
 
Tror att jag ska ha min klakar och tip någon skorta från Gina. Vet värkligen inte det ända jag kan säga är hjlp mig!

Men nu ska jag gå och ringa Magdalena och se hur långt hon har kommit med fixeriet. Om ni undrar så ska hon gå med mig till festen. Men aja lägger ut en bild innan jag går på hur jag blev, puss på er ha det bra nu pussss

Asså det är sjukt men sant!! Få 1.000.000 miljoner besökare på en dag!

http://www.viraltrafik.se/?serbiish


Få 1.000.000 miljoner besökare på en dag!!!!! Bli medlemar Nu!!

090306

Shoo, Jazo, Cao ,Ola, Hello, привет, Hej  jaja ni fattar väll att det betyder hej i alla fall.
Kan någon annan något annat sätt på hur man sägger Hej på de språket??

Har nyss kommit hem och ätit min Chokladtårta som mamma bakade igår. Igår var den ju typ hel men idag är det bara typ 4 bittar kvar.
Undrar vem som är skyldig?? :-D Hmm . . . . Okej da säger saningen det var jag ja är skyldig. Asså jag har inte ätit hela själv men jag har ätit mest. Glupsk, men jag älskar också några kakor Daniellas mormor gör.
Jätte gott, ska frågga om receptet. Men det kommer inte bli likadana som när hon laggar det är typiskt. Dem blir för små eller för stora dem blir alldrig perfekta! Hoppas att Daniella kan lagga dem, hon har det säkert i blodet haha.

Ni minns väll när jag sa att våren var här strunt i vad jag sa kolla vädret på söndag:


 SNÖ!!!

Nej jag som trodde att det var VÅR på väg men nej det kommer ennu mer snö. Jag vill ha vår nu det räcker med snö för PIP, Tänker inte svära i bloggen. Men det ska vara vår nu vem tycker inte det?? Sen sommar och sen min födelsedag.

Lägger in en liten bild som jag tyckte var jätte fin på mig:

 Vad tycker ni??

Men nu ska jag surffa lite skriver snart igen. Hej då så länge ha en rolig fredag nu. Vad ska ni göra idag da??

Kom och tänkte på en sak

Kom och tänkte på en sak medans jag surfade här och där det var att medans vi hade elevens val så hade vi matte istället för att ha själva elevensval.
Man kunde välja att göra allt möjligt. Men jag och Magdalena valde MA för att vi har typ ett eller två MA prov nästa vecka.Så då tänkte vi att vi kunde plugga lite till provet men våran vikarie var sjuk så det kom någon annan.
Han hade typ genom gång i typ en halvtimme och själva lektionen var typ bara 1 tim 15 min så vi gorde yp inget på lektionen. Men över till själva grejen jag ville säga var att när jag satt där så kände jag hur solen strålade på min rygg och hörde fåglarna kvitra.
Knopparna från träden och blommorna kan man se lite av.
Det är ju så himla skönt. Är det inte vår eller vad? Våggar inte säja ja eller ej för förut så var det samma väder och gissa vad som kom nästa dag? Jo snö. Så vad tycker ni??
Men jag hoppas ju på att våren är här. Tänk bara Mars,April, Maj och Juni och det är sommarlov!! Men vi ska inte te det för hastat det är ju typ 4 månader.

31+30+31+12=104 dagar kvar typ om man slutar 12 Juni.
Men det gör ju min klass men inte jag, jag slutar typ en vecka innan alla andra slutar. Drar ner till Serbien första flygg som flygger ner :-D haha

 Före

 Efter


Har nyss kommit hem från skolan

Ja som i rubriken så har jag nyss kommit hem från skolan. I skolan har det inte hänt något nyt. På idrotten hade vi hindderbanna. Riktigt roligt, typ det roligaste på idrotten man kan göra. Våran gympasal är jätte stor så gissa hur det är när det är hinderbanna ?? Jo jättelång och rolig och allt haha
 Ena  delen av min gympa sal.
 Andra delen den är lite suddig men man ser på ett ungefär.
Efter att ha haft gympa så gick vi till omklädningsrummet oc byte om. Men det är typ roligare att vara där en att ha gympa. Idag så fick alla lacka på mig typ bara för att jag sjöng den där låten av Caroline af Ugglas - Snälla, Snälla men den är ju så himla rolig. Snälla Snälla Snälla Snälla låt mig inte sitta här och vänta . . .  och så vidare.
Lite bilder från omklädnings rummet:

 Magdalena 

Man kan ju inte gå någonstans utan att ha smink på sig och det gäller Magdalena. Hon hade typ någon lösnagel och hon tappade den typ när vi sprang på hinderbannan. Vi kommer fram till själva skolan och då märker hon att den är borta. Så då fråggar hon om någon vill följa med och ingen vill det eller rättare sagt orkar gå tillbacka. Lite latta är vi ju alla. 

 Tyckte den här bilden blev snygg så jag lägger ut den med, det ser ut som att mitt hår är så uppsatt

Det var dem bilderna glömde kamerana hema idag så jag fick fota med min mobil.

Jo efter att ha haft idrott så då hade vi No. No har blivit roligar för at vi har hållt på med att göra någon hund av ett mjölkpacket. Man ska göra så att huvudet går upp och ner när man drar i spack 1.

 Ser ni min hand där när man drar så går huvudet upp
och när man inte rör den så står det bara stil Så ser den ut när man inte rör den
Under ifrån, Som ni kanske ser så har min hjul men det var typ bara jag som hade deet jag tror att det var en till kompis som hade det typ Veronikas hund. Det ska föreställa en hund men det är typ en ko eller något åt det hålet.

Ja när skoldagen var slut så ska man ju klart gå hem till sig och gissa villket välkomnande man får man får en hel kaka.
 Chokladkaka!! eller Mokarruta som någon kallar den för

Jag vet inte om jag sagt det förut så har min syrras kompis åkt till Thailand. Vem skulle inte vilja det men nu till saken hon har en hamster och gissa vad jag har blivit . . . Hamster vakt. Haha men jag saknar min egna hamster Micko han dog förra året. Endå att dem är små så är dem i denns hjärta för alltid. Micko R.I.P saknar dig mycket

 Micko saknar dig grymt mycket.

Men Ninas kompis har typ en grå/svart

 Buren
Hamstern man kanske inte ser så bra
Man ser bättre på den här bilden

Men nu ska jag surffa lite puss på er skriver sen, Ha en trevlig kväll nu

Äntligen hema

Det känns som att man inte enns har haft skola idag men ändå som att man haft.

Det har gått så himla långsammt. Vaknade som vanligt lite sent, bara för att det var Dh igår (Desperate Housewives)
Dh var riktigt bra igår men jag fatade typ inte så mycket. Typ Edies man vill hämnas på någon men dem säger inte vem. Sen så mördar han sin docktor han tänder eld på en hel klubb?
Man fattar inte typ inget ( i alla fall jag, Ni kanske inte är lika trögga som jag ) sen så kommer han och räddar Mike Sussans ex. Men Mike och Sussan kommer säkert att bli ihop igen.
Man vet verkligen inte längre,
Om det är någon som kan förklara lite om vad som själva den här episoden handlar om?? Jag gick in på Kanal5.se och kollad lite men där stod det att en av fruarna kommer lämna Dh för gått!! Någon som hört något om det här?? Hmm, det är verkligen spännande.


 DH
 
I skolan händer det inget nytt alltid lika tråkigt. Vi hade engelska glossförhör idag och det gich väll okej. Inte alla rätt i alla fall. Det är jag säker på, glömde typ 2 st ord sen så glömde jag typ un framför ordet och ett s på slutet. Slarvfel, måste skärpa mig sa pappa annars så får jag inte någon ny mobil.
Han säger också att jag inte kommer åka till Serbien om jag inte ändrar mina omdömen.
Men det roliga är att jag vet redan att ändå om han säger att jag inte kommer åka såå vet jag att jag kommer det han vill bara typ skräma mig lite.
Det gick man ju på när man var liten. För vad ska jag göra här i Sverige  typ 1 och en halv månad?? Jo jag kan lika bra åka till Serbien och vara hoss mormor och morfar men man får ju inte glömma min lilla Dicki!

Men nu ska jag surfa lite på internet och kolla på Tradera om jag hittar någon fin Chanel väska. Har typ förlorat 2 st
:'-( Men som man brukar säja 3 gången gillt eller?? jaja men puss på er alla nu

Kaka!!

Min lila syrra blev sugen på något sockrit så då blev jag också det så jag gick till vivo och köppte någon kaka och den här gången blev det chockladtårta. Just nu håller jag på att göra en Chokladtårta, den ligger i ugnen nu och den ska typ ligga där i typ 30 min till. Den ska ut 19.50.

 Det här är den enkla modelen av att göra Chokladtårta.

På dem där påsarna står det 1 och 2 det är typ några påsar där i ena påsen är det glasyren och i andra är det själva degen. Om ni är lika lata som jag och inte orkar blanda allt då ska ni köpa den här snabbgjorda chokladtårtan. Det finns inte bara chokladtårta utan Sockerkaka, Morotskaka, Pankakor, Plätar och massa bra olika recept istället för att baka och blanda i vatten mjöl och allt annat men i den här är allt redan klart blandat. :-D


 Jag för typ 20 min när jag blandade det sista som var kvar

 Ser ni hur kakan växer och växer :-D Där ser man att den ska typ ut om 10 min

 Look my cake! Den blev perfekt!!
Nu ska den bara svalna och sen ska glasyren på. Efter det så är det bara att hugga in i kakan, eller vänta nu lite nej det ska jag inte jag ska spara det till Desperate Housewives Tänk att det har böjat!!! Äntligen efter att ha väntat i flera månader kommer typ inte ihåg någonting av vad som har hänt tidigare i serien det var ju så länge sen.

Äntligen Tisdagar kl 21.00 på tv 5 Tisdagar på tv 5 kl: 21.00 Missa inte det nu

Ska gå igen glossorna till imorgon. Skriver kanske lite till sen vet ej inte helt säker men aja Puss på er alla nu ha en trevlig kväll och missa inte DH ( desperate housewives ) som vi kallar det i vår skola


Tisdag = Plugga

Ja jag vet jag har inte skrivit på länge för att jag håller på att fixa till min blogg lite här och där så den kan se rosa ut i en asekunden sen så kan den vara svart. Haha men vad tycker ni om den här?? Ser den lite för stökig ut eller inte bra så kan ni ge mig tips på hur den kan se bätre ut.


Magdalena var här nyss och vi ått serbisk mat Sarma jag vet inte om ni vet vad det är men dem flesta från Serbien vet vad det är för någon mat.

 Sarma

Det var riktigt gott sa hon och hon ville typ komma igen och äta. Jag lovar prova det rekomenderar 100 %

Har massor av läxor så nu ska jag gå och plugga skriver sen igen. PUSS på er alla

RSS 2.0