Bilder från båten!

Hej på er alla!

Tänkte bara slänga in några bilder för att jag orkar inte skriva så mycket för att jag är sjuk. Har typ feber, Huvudvärk och ont i örat. Men jaja i alla fall tror inte att jag kommer komma till skolan imorgon, Men det är ett litet problem för att vi har prov på Onsdag ( Sv; Sagor ) och Svenska mappen ligger i skåpet. Så jag vet inte hur jag ska göra?? Hmm ....... Får väll komma på ett sätt hur jag ska ta Svenska mappen. 
Här kommer det lite bilder från båten när vi skulle hem från Norge:

 The boat
 Hejdå Norge om ni tittar riktigt noga så ser ni något land där borta i horisonten och det är Norge.
 Jag på båten ( Vi satt uppe på deck och vi kom väll på att vi skull ta lite bilder. )

 Ska förklara bilden: Som ni ser så står det 85 men det ska ju stå 96!? Kan dem inte vara mer falska eller vad?
 Jag igen, Ni ska bara veta hur läskigt det var att stå där. uuu Jag rysser när jag tänker på det.
 Daniella
 Vågorna
 Hoppa Daniella!!
 Ja
 Daniella när vi skulle äta.
 Liten bit av den stora båten.

                                  Tro det eller ej men det är sant:

 Min klubba ( lilla klubba )
 Den är större en min fot.
 När vi närmade oss Sverige.
 Tänk att jobba som fyrvcktare ( Eller vad det nu heter ) helt ensam på havet. Jag skulle aldrig kunna det.
 När vi närmade oss Sverige så blev havet mer gungigt. ;-)
 Strömstad, När vi åkte ur bilen.

Men nu ska jag gå pusss

Sverige här kommer jag!

Heeej på er alla!!

Har jätte bra nyheter , ska till tillbacka till Sverige idag.

Sitter här på Daniellas pappas jobb. Han är tränare för Sandefjord fotboll. Spelarna har träning nu och jag som inte alls gillar fotboll sitter på kontoret och väntar på att den ska sluta och sen så ska vi på båten som tar oss Sverige. Vi skulle igentlligen åka på måndag men det är så här nu att Daniellas mamma har redan åkt till Sverige eftersom att hennes mamma ligger i Sjukhus. Vet inte varför men kommer inte skriva mer om det. Så vi skulle igentlligen gå och bowla och paintball. Men det här hände ju som alla planer blev ändrade. Så idag ska jag och Daniella åka hem. Vi ska åka med Nebojsas ( Daniellas pappa ) kompis. Vi ska åka båten kl: 13.00 sen så ska vi åka i 2 tim 30 min till Strömstad.

 Väggen vi ska åka med båten. 2 tim 30 min


 Sandjefjord fotbolls logga.
 Det här är Paintball för dig som inte vet. Du har som en '' pistol '' och det du skjuter med är färg som är i små kullor.

På båten måste jag köpa presenter till alla ( Magdalena, Dorza, Issabelle m.m ) Ve bara inte vad jag ska köpa till dem. Någon som kan ge ett förslagg??
Efter att ha åkt båt så ska vi åka bil i 3 tim till Örebro. Där ska Nebojsas kompis lämna oss och sen så kommer min pappa och hämta oss. Sen så tar det 1 tim 50 min att åka bil från Örebro till Stockholm. Hoppas bara att jag överlever att sitta i en bil så länge. Men jag klarade det ju när vi åkte till Norge så jag kommer väl klara att åka tillbacka.
 
Sen så ska vi väll åka till Sjukhuset på en gång. För att gå till Daniellas mormor. Men allt kommer gå bra jag lovar dig Daniella.

Har massa med bilder på min kamera men jag har packat ner USB- kabeln i min resväska igår. NI skulle bara ha set mig när jag packade jag var tvungen att sitta på min resväska för att jag var tvungen att dra igen dragskedjan. Haha har foton på det också.

Men nu har deras träning slutat Daniella tränade med dem och hon har kommit upp till kontoren. Nu är det bara och vänta p dem andra. Men skriver kanske när jag kommer fram till Stockholm, om jag nu orkar det får se men puss på er alla så länge!! puss och kram på alla goda läsare.

Norge del 2

Igår: 5/4-09

Så vaknade vi lite tidigare an vanligtsivs men hur som helst, Vi år frukost och tog oss darefter till traningsanlaggningen dar vi skulle vara en stund innan Sandefjord matchen skulle borja,
Det var en as skon april dag, med sol och sno. Haha, solen skiner fullt upp men det finns fortfarande massvis med sno kvar.
Nar vi kom fram till plasten så tog vi en boll och borjade lira lite, ja ni kan ju se hur det såg ut:




Ja som ni ser så ser det ju talangfullt ut i alla fall. Skoja bara men det var ju inte så illa som jag gtrodde att det skulle vara.


Haha, men det var ju i alla fall roligt, efter en stund så lammnade vi Daniella och hennes pappa och istallet så gick jag och Daniellas mamma på en liten runda,
På vagen såg vi ett badhus som vi inte hade sett forut och sedan nar vi fortsatte såg vi ett stort jattefint hus, men bredvid så hadde dem byggt kopian av det huset, fast i miniatyr. Det var roligt att se men tyvarr så fotade jag inte det ;('
Vi gick tillbaka till Daniella och hennes pappa,
Daniella
 Tog en fin bild på mig nar jag satt dar och vantade på Daniella

Efter vi hade vart på plasten skulle vi hem for att ata, for senare på dagen så skulle Sandefjord spela en match på Komplet.NO arenan i Sandefjord. Vi gick hem åt och sen så var det dags for att gå på matchen.
Sjalvklart så ar man ju VIP :)
 VIP

Aa, och nar vi val kom fram efter 5 minuter så skulle vi upp till Fika rummet och vanta tills matchen borjar.
 Dar står dem andra som också ska gå och kolla på matchen. Medans vi satt inne i varmen så stog dem andra utanfor och fros, de vantade på att bli inslappta in till matchen. Haha
Klockan blev 18:00 och vi gick ut till våra platser.

 Spelarna
 
 Sandefjords hejarklack
 Fredrikstad hejarklack
 Segla hem Fredrikstad haha fet rolig!!!!!
 Som ni ser har så sat vi på den skuggade sidan och jag fros som PIP.
 Men om man kollade over till andra sidan så var det sol!
 Straff før Fredrikstad och matchen slutade 1-1

Idag: 6/4-09

Idag trodde jag att jag och Daniella skulle gå till Centrum men istallet så gick vi till Daniellas pappas traning. Men imorgon måste vi gå jag har bestamt mig. Dem dar shortsen jag koppte var for stora så jag måste gå och byta dem imorgon.

Det blev en hel bilder det var jatte bra vader men har kommer en del av bilderna:'
 Mee'
 Jag igen
 In the sun
 Jump
 Det ser ut som varsta modelbilden haha

  Daniella <3

Kolla på det har till slutet!!
Riktigt kul!!!

 Daniella nar hon forsoker jula
 Min skugga

Daniellas pappa kom med lite frukt men vi lekte med dem forst innan vi åt frukten ( Kolla på bilderna och ni forstår ):
 Bannaner vaxer i gras. haha
 Haha visst e jag skon?? Design by Caroline, e den inte snygg eller vad??





Men Daniella har du inte lart dig oppna en apelsin, jag vet i alla fall att man inte ska oppna den med tanderna men aja alla har vall ett sett på hur man oppnar.



 Jaa Daniella om jag ska erkana så funkade ditt sett med tanderna. :-)
 En ska jag undrat ratt lange ar att hur mycket sån har plast går åt på en hel fotbollstadio?? Hmm någon som vet?
 Hmm på en hel sån har??
 Lilla jag
 
Men nu måste jag gå och hjalpa Daniella med att gora en fruktsalad ni får se den sen men pusss på er alla så lange!!
                                                                                                                    

                                                                                                                     Slut bild



 

Norge del 1

Igår: 3/4-09

Allt började med att jag skulle hem från skolan tidigare, för att sedan ta mig till Solna C med mamma. Vi var där och kollade på lite grejjer till Norge resan - men hittade inget spec.
Sen så var vi tvungna att springa hem för att hämta resväskan som vi skulle lämna hos Daniella men vi började gå från C halv 1.
Men som tur så kom vi fram innan 1 och hann presic packa in allt i bilen, så här såg det ut i den proppfulla bilen:

 Bagageluckan
 Bilen
 Där skulle jag sitta

När vi väl började åka gick det inte så bra. En man  i en bil åkte först igenom rött ljus i Solna. Och sen i Hallonbergen efter inte mindre än 5 minuter. Så var det rött, vi väntade på att det skulle bli grönt. I filen bredvid var det också rött, men från vänster sida så hade dem grönt. Asså värsta nya Mercan, helt ny om han inte fick den för typ en halvtimme sen den glänste!
Så han från filen bredvid oss åkte typ 80km/h mot mercan! Det var värsta krocken mitt framför oss!!! Mercan blev helt sönder och repig! Jag skulle dampat loss om det var jag som satt i mercan! Kameran låg i väskan så jag hann inte fota, men ni skulle bara sett!
Men hur som helst så tar vi oss vidare och kommer fram till ett ställe i Norge, 20 km innan färjan som skulle ta oss till det stället där vi skulle fram till.
Vi hör något helt plötsligt! Något som hörs vid hjulet, Daniella sa att det var lera, men på vägen fanns det absolut ingen lera.
En lampa tänds vid hastighetsmätaren, och vi börjar få panik! Det började bli mörkt redan då!
Så vi stannade mitt ute i ingenstans, men som tur så hittade vi något garage där det fanns 3-4 gubbar. Så vi gick fram till dem och frågade dem om dem kunde hjälpa oss, dem sa att det var deras hobby att laga bilar som det inte finns någon chans att laga men att dem kunde se ifall dem kunde fixa något.
Dem gick fram till bilen och öppnade den där luckan fram på bilen. En gubbe började helt plötsligt ropa på Daniellas mamma. Han sa att någon rem gått av. Det var fabriken som inte hade skruvat in någon skruv ordentligt, så den hade lossnat, det var den som slog i däcket.
Han tog ut den ochs a att vi skulle ringa larmservicen. Vi ringde i Stockholm, och dem sa att dem skulle koppla oss till Norska Centralen. Men  tydligen gjorde dem inte det. Så vi fick vänta i en halv timme innan vi bestämde oss för att ringa igen. Under tiden vi väntade spelade vi kort på baksätet (jag lärde mig spela vänd tia). Det blev mörkare och mörkare. Vi ringde igen och inget . Vi väntade i baksätet och till slut kom det fram en kille som skulle hjälpa oss därifrån.
Så här såg det ut när våran bil skulle upp:



Vi satte oss alla tre på ett säte framme i den stora bärningsbilen. Själv satt man med Daniella i knät, halva rumpan var på sätet och andra halvan på handbromsen. Vi kom fram till Bil Centret och fick låna en Toyota. Vi satte oss i bilen och fortsatte vår resa mot färjan.
När vi kom fram till färjan gick vi upp till däck. Där tog vi en varsin korv.
Det var ju meningen att vi skulle ut och ta bilder på båten. Men det var ju så mörkt och kallt, så det får bli på hemresan istället.
Men si satte oss där med varsin korv i handen. När det plötsligt började tuta. Vi hoppade till och folket kollade snett på oss. Men vi kollade faktigst snett på några andra som skrattade som apor. Haha men asså dem skrek över hela färjan och alla tittade på dem, fattar inte hur folk inte skäms!:O
Men hur som helst så var vi ju framme efter en halv timme. Vi kom ut och fortsatte resa mot Sandefjord.
I baksätet somnade man ju!;)
Jag blev väckt när vi var utanför huset. Det var svinkallt och vi började packa upp våra grejer.
Jag gick la mig medans Daniella satt på datorn. Jag hörde massa tringeling tringeling hela tiden (meddelanden på datorn). Jag somnade efter ett tag. Här kommer lite bilder som jag tog på vägen:

 Någon sjö, och en blå bro.
 Isberg

 Om man tittar närmare kan man se lite brunt/svart- vet ni  vad det är? RÅDJUR!!!
 Dimma vid Karlskoga. Man såg ingenting.


 En skitstor fabrik, har aldrig sett en större fabrik förut, >Värsta utsläppen! kolla bara:)



Idag: 4/4-09

Ja, dagen började ju med att jag och Daniella vaknade klockan 12:30. Vi åt frukost direkt, jag åt polarbröd med smält smör. Mnjami!
sedan drog vi iväg till Sandefjord C. Vi gick runt där och köpte en hel del. Men det är ju bara första dagen så det kommer ju mer,
Här är det vi köpte idag:

Lina:

 
Leopard örhängen, för 49 Norska KR
Vita shorts från Gina Tricot för 199 Norska KR
 Målarbok från BRIO (till min lillesyra) för 49 Norska KR

Daniella:

 Svart ''kofta'' från Gina Tricot för 49 Norska KR
Grå ''kofta'' från Gina Tricot för 49 Norska KR
 Vit långärmad tröja från Gina Tricot för 29 Norska KR

(det var rea på Gina Tricot)

Efter vi hade varit ute på en liten shoppingrunda så gick vi hem för att få i oss lite mat. Det blev Tacos.

 

Efter maten tog vi det bara lungt ett tag. På tv:n så var det 27 dresses. Men det tråkiga var att jag redan sett den men aja.


Efter filmen beslöt vi oss för att ta en runda i Sandefjord.
Nu sitter vi här och tar de lungt.

Men det här får räcka för idag pussss på er alla nu ha en fortsatt trevlig kväll. Puss kram // Serbich

Skolan!

Snabb inlägg!!

Sitter här i Sv salen och är inne lite på datan! Tänkte skriva ett litet inlägg bara som ni kanske alla vet så ska jag ju till Norge idag med Daniella! Fast det roliga är att jag ska gå ifrån skolan bara så där för att vi ska åka kl:13.00 ifrån Daniellas hus.

Asså jag blir så himla sur när jag inte kan logga in på Facebook.com!! Det har typ blivit spärrat ifrån datorerna här på vår skola men det fungerade förut?? Konstigt

 Jag är typ beroende av Facebook!

Magdalena håller på att åka på någon stol som man inte igentlligen får röra!

 Data stol typ en sån åker hon runt på!

Diana sjunger som vanligt opera. Fråga inte hur det låter! :-D haha

Isabelle: Sitter i föntret och smsar som vanligt!!

Men nu måste jag gå för vår lärare kommer men jag får igentlligen inte vara inne på datan puss på er skriver sen!!


Hej bloggen!

Har så mycket att säga så jag börjar på en gång!

Nu är jag hemma och har värkligen varit överallt idag. Det hela började att vi hade No på morgonen. Som i förra inlägget så sa jag ju att vi jag skulle ha No läxförhör och det hade vi. Den här gången trodde jag att jag skulle få jätte bra resultat men senare på eftermiddagen så fick jag veta det dåliga rasultatet.
Ska jag säga det hmm... Aja 20/30 det var väll ok typ ett G+.Haha ett IG barn jag är men aja jag behöver nte skämas för att det var fler som fick samma resultat som jag, tänker inte säga namnen för att dem kanske blir sura men aja.
Jag, Veronika och Diana typ lyssnade inte på vad Hanse sa ( Hanse = No lärare ) man skulle typ läsa s. 80 - 90 i någon bok men kolla vad vi ritade istället:

 Dianas blomma
 Ni ska bara veta hur svårt / Jobbigt det är att göra tänk varje ruta! Jobbitg

Efter att ha haft No så hade vi något som heter på vår skola Hinna ikapp. Det är att man får göra läxor och sånt på dem två lektionerna. Men jag och Dorza orkade inte titta på en film om typ någon kejsare som typ heter Nero. Jag och Dorza kollade typ inte på filmen vi tänkte göra en glass av papper. Och så här blev resultatet:
 Ja Dorza om det nu var en riktig glass så vore det gott Haha
 Glassen haha vi gav den till vår mentor Mariane hon svarade:


- Ni får ett plus poäng i svenskan för det här!

Men jag och Dorza fattade inte vad det har med svenska att göra men aja om vi skulle nu få det så jaa då är man ju glad så klart. haha :-D

Magdalena kommer att bli glad när jag säger det här, Jag ska börja på din sång. Haha hon har shatat hela tiden. Men nu är det bästemt att jag ska börja så jag kan bara säga Jaaa!! Sången är på torsdagar kl:17.00 på Kulturskolan i Solna. så titta förbi någon gång när ni är i närheten.


Sen så var jag med Pappa i Solna C en snabbis för att vi skulle gå och köppa skor till mig kolla hur snygga dem är asså rikigt snygga!!:

 Fred Perry skor för 599 kr på Nilson i Solna C.

Är så himla nöjd!!

Och det sista jag vill skriva är att vill ju inte värka överglad men jag är det för gissa vad som hände igår??
Jo det är VM kvall som pågår och gissa vem Serbien mötte igår?? Svergie!!
Och gissa vem som vann?? SERBIEN!!!  2-0

 VS

                                          2                                                            -                                           0

Heja Serbien!!

Men nu ska jag gå och plugga till So provet vi har till imorgon puss på er alla!!!

''April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill"

Hej på er alla!

April april din dumma sill, jag kan lura dig vart jag vill" ...

Har skojat med er hela tiden bloggen ska inte läggas ner och det kommer inte hända heller. Jag vet att det inte var så snällt att säga det men aja lite humor får man väll allt ha. Haha.

Om Norge resan:

Från och med idag så ska jag börja skriva om något som heter Norge resan, och det ska handla om vad jag gör  när jag är i Norge med Daniella. Vi ska vara där hela påsklovet och typ någon dag till. Daniellas mamma har sagt lite vad vi ska ha med oss när vi åker och vad vi ska göra.
Har fåt reda på lite saker och det är att jag ska ha med mig badkläder och vi ska typ gå och kolla på Fotboll och lite sånt men det man inte får glöma och det är att vi kommer säkert hänga i Centrumet hela tiden. Haha, Undrar om det är kallt där?? Om det är något vikitg man måste ha med sig när man åker till Norge så kan ni skriva det som en komentar, för jag har aldrig varit i Norge på det sätet. Jag har ju varit i Trysil och åkt skidor men det här är ju inte på det här sätet.

Jag måste komma ihåg att jag måste köppa presenter till: Magdalena, Dorza och Isabelle. För ni minns väll när vi var i Solna C så var jag skyldig Magdalena 10 kr, Dorza 2 kr och Isabelle 16 kr + En glass så för det så ska dem få presenter av mig. Bra va?? Haha

Men aja vad händer idag da?? Här i Solna så skinner solen jätte mycket och vädret är ju helt underbart.
 
 The sun i shining!

Längtar till att Huvudstabadet ska öppna. Det är så himla roligt att vara där i det fina vår / sommar vädret.

 Huvudstabadet! ( Om ni vill se större bild tryck på bilden )

Men nu måste jag gå ska gå igenom No:n. Har no prov imorgon, Planeterna typ.
puss på er !!

Dåliga nyheter men tyvärr

Har lite dåliga nyheter och det är att bloggen ska läggas ner för att jag hinner inte skriva och så. Har många prov och sånt dem här senaste veckorna. Men det har värkligen varit jätte roligt så länge det varade. Puss på er kommer att sakna bloggen mycket och så klart mina läsare men puss på er alla.

 Hej då bloggen!! puss på er alla nu


RSS 2.0