Melodifestivalen

Melodifestivalen har ju nyss varit och det var typ någon som sjöng opra och Agnes dem gick till final.

 Så här såg starfältet utt
1. Agnes gick vidare till final
2. Åkte till Andrachans
3. Åkte ut
4. åkte ut
5. Åkte till andrachans
6. Åkte till andrachans, Internationela juryns val
7. Åkte ut, Jag hejade på
8. Vidare till final, Jag hatade

Men ska gå nu puss Stefan är hemma hoss mig och mamma typ säger att jag ska gå till honom nu puss alla läsare.


Hejsan alla läsare

Ni mins väll att jag hela veckan längtat till att vi ska åka till Uppsala äventyrsbadet  Fyrishov heter det typ. Det var riktigt kul, skit kul om jag ska jag säga själv. Men vattenrutschbanorna var inte så rolga och inte så snabba heller :-( jag som hoppades på att dem skulle vara jätte roliga och snabba men det var dem inte.

 Längst gär uppe är det 10 m höggt och gissa vart min kompis och min bästa kompis hoppade från?? Jo från 10:an. Först så tvekade Daniella lite men sen så hoppade hon till slut och när det gäller Krsto så hoppade han också från 10:an.
Jag hoppade inte från någon :-/ kanske inte som jag lovade. Jag lovade att jag skulle hoppa minst från 5:an men det gorde inte det. Fy skäms på mig jag som lovade men fölåt men nästa gång ska jag göra det jag lovar på heders ord.

Det var en pool som man kunde gå utt och bada lite och det fanns en annan utomhuspool som satt i hopp med den andra. Men det fanns typ ett litet slags stacket som skilde dem varandra.
Den enna var helt isig, Det fanns fortfarande isbitar i vattnet eller ett helt flack med is. Och den andra kunde man bada i asså där vi badade.
Man får igentlligen inte gå ur den bassängen men det var en flicka runt 10 år. Hon gick utt ur bassängen och gick in i den andra bassängen där det fanns is och vi tog handen i det kalla vattnet och vi började skrika för att det var så kallt. Men gissa vad hon gjorde hon HOPPADE I asså i det is kalla vattnet.
Jag fråggade henne om det var kallt och gissa vad hon svarade hon svarade NE!! Asså i vatten där det är typ - 10. Jag var helt knäckt när hon svarade men aja det finns ju idioter här i livet. haha

Som jag kanske har sagt tidigare så har klippt mig så här ser det ut:

 Så här ser det ut


Slänger in ett litet inlägg

Jag har lite brotom men det får väll bli ett litet inlägg.

Igår kväll kom min kusin till mig och gissa vad jag fick. . .  PARFYMER

 Jag fick jätte många olika tillexempel: Nya Lacost, Escada, Ralph Lauren och många fler.
Men hon  tog inte bara med sig parfymer utan en Chanel plånbok och en äkta silkes halsduk. Riktigt snygg.

 Plånboken  Silkes halsduken

Ni minns väll att vi gick och bowlade här kommer det lite bilder från bowlingen.

 Jag när slänger bowlingklotet

Klantiga viki köppte en påse bilar och så tappade hon hela påsen och alla kollade snet på henne men jag sa barar att jag inte kände henne på skoj. Så då var hon tvungen att plock upp allt.

 Viki med sina bilar

Nu ska jag och klä på mig och Nina vi ska gå och åka skridskor. Viki bor typ från mig 30 min och det är öppet till 15.00 så vi kommer typ bara vara där i någon  timme. Men jaja sen ska jag gå och klippa mig. Vet inte hur jag ska klippa mig men på något sett så det blir finare än vad det är nu. Men puuss ska springa till Viki nu .

Torsdag 25/02/09

HEJ!

Hej alla läsare det här kommer inte vara så långt inlägg men det får duga :-D

Just nu håller jag på att äta en semla. Lite efter men jag åt ingen i tisdags så nu äter jag en i efterskot.

 Min semla, den är ganska stor så jag vet inte vart jag ska börja.
Jag åkar typ inte halva men okej åt i alla fall lite på den.

Idag så ska jag typ gå och bowla med Luka, Stefan, Viki, Tea, Nina och Jag själv. Jag kommer vinna jag lovar 100% vi kan slå vad också inte för att jag vunnit någon gång men den här gången ska jag vinna en gång för alla.

 Strike! Och när det gäller strike så ska jag få minst 5 st! haha men till slut så kommer jag komma sist och inte ha fåt någon strike heller, men jag har ett bra självförtroende. Lita på dig själv det är mycket bra att veta, och det ska man alltid tänka.

Nu väntar jag på att Cica ( Vikis och Teas mamma ) ska ringa tänker inte gå hela vägen till Sundbyberg, tänkt Huvudsta till Sundyberg! Det kallar man långt. Så hon får skjutsa oss dit.

Shopping

När jag kom hem så sa mamma att hon hade köppt två par skor och jag blev överlycklig som vanligt så här ser dem utt:

 Svarta från Wedins 399 kr Riktigt snygga om jag ska vara ärlig.
 Mina andra leopard mönstrat från DIVIDED för typ 450 kr mina favoriter.

När det gäller Chanel väskan så leder jag fortfarande.

Men ska gå nu och fixa mig till bowlingen, hoppas att jag vinner den här gången för första gången. Puss alla läsare poljubac som man säger puss på serbiska men aja ska gå nu.


Bio på gång

Vaknade runt 12 idag så man kan typ säga att jag inte änns har vaknat och min dag är redan bokad. Som ni redan kanske märkt så ska jag gå på bio. Ska gå med lilla Tea och lilla Nina vi ska kola på Hundpensionatet. Inte för att jag vett villken film det är men jag tror att detär den där på McDonalds Happy Meal leksakerna tror det i alla fall. Hoppas att den är bra.
  Filmen handlar om: 16-åriga Andi och hennes lillebror, Bruce, hamnar i ett fosterhem med strikt husdjursförbud. Snabbt måste de hitta ett nytt hem åt sin hungriga hund, Friday.
När de av en händelse får nys om ett övergivet hotell, som redan hyser några lösdrivande hundar, får Andi en idé.
Med hjälp av sin brors tekniska begåvning, som gör att han kan förvandla vardagsföremål till användbara manicker, och sina vänner i grannskapet lyckas Andi förvandla det nedslitna hotellet till ett magiskt hundparadis.
Det blir inte bara ett nytt hem för Friday, utan för alla hemlösa hundar Andi kan hitta.

Hoppas att den är bra filmen börjar kl:15.30 den är 1 tim 40 min. Om ni tycker att den verkar intressan så kan ni gå in på sf.se och boka biljeter på bio.

Efter det så ska jag typ gå hem till Tea och Viki. Vi kanske går till Hagalundsbacken och åker pulka och så sen så går vi säkert hem men aja ska gå och fixa mig till bion.

Shopping:

Ni mins väll min fina Chanel Väska?! Jag leder fortfarande.
  Jag leder fortfarande! Måste leda tills på Lördag! Sen så är väskan min! Äntligen


090224

Hela min dag har verkligen varit propfull med saker som ska göras, det är lov och då ska man inte göra något alls bara sitta framför datan och slappa. Men nej inte för mig hela min vecka är redan fullbokad.

Ja hur gick det hoss tandläkaren, det gick så där om jag ska säga sanningen. Det hela började att jag kom fram till receptionen och sa att jag var där klockan var typ runt 13:40 och jag hade tid 14:25 så man kan säga att jag kom fram lite tidigare än vad jag skulle. Jag satt där och väntade på det läskiga ögonblicket att gå igen den här läskiga dörren.

 Den läskiga dörren

Jag kommer fram och sätter mig på stolen och jag ser att tandsköterskan håller på att fixa sprutan men jag var vaksam och såg det så jag sa till henne att jag inte vill ha spruta och tandläkaren svarar:
- Du måste ha den eller måste å måste ingen har sagt det men vill du ha ont i en halv 1 min eller ha ont i 30 min??
Jag svarade
- Men jag vill inte ha sprutan fatta ( hon höll på att säga samma sak hela tiden ) jag vill ha ont i 30 min.Men det ilade jätte mycket vid slutet men jag stod ut men vill ni veta hur länge det tog att fixa tanden?? Jo det tog 15 att laga.
 Hon ljög för mig, mamma hon ba vill du byta tandläkare eller något annat.
Jag svarade nej asså det är lungt men hon fortsate och frågade om jag vill byta ( jobbig ) men till slut gav hon upp.

Jaja men jag har inte bara varit hos tandläkaren. Har varit och åkt till kungsträgården och åkt skridskor. Det kostade bara 20 kr för barn och 40 för vuxna. Det kallar man billigt här kommer lite bilder från när vi åkte:

 Ja när jag ramlade typ över kanten :-)
 Jag som försöker styla lite framför min syrra

Fast det fanns inte bara att man kunde åka skridskor utan ponny ridning, Klättervägg, skidor,
 Ja och min syrra hon åker skidor medans jag får dra henne. Det fanns inte i min storlek :-( så jag kunde inte åka skidor. Men det var hennes första gång hon stod på ett par skidor. Men jag var ju för någon vecka sen och åkte i stora backar så det är lungt :-)
Men sen så fanns det at man kunde åka stjärtlapp och det är ju alltid kul!

 Ful fart framåt ...  Mamma tycker att den här bilden är jätte fin.

Nu kommer det lite Shoping!!

Om man tänker efter så har jag inte skrivit så mycket om det men här kommer det lite:

Jag har letat och letat efter en Chanel Väska i typ 2 år men nu kommer nyhet jag har hittat en:

 Är den inte snygg.
Kommer inte lägga utt hemsidan för att det är på bud jag tänker vinna den!! haha Och jag leder så klart :-D

Ja nu ska jag gå och kolla på en tv serie som går på en serbisk kanal Pink!  Hej då ses imorgon PUSs!


God Morgon *Gäsp*

God morgon som sagt! Jag är verkligen trött den här morgonen.

Hela min dag är verkligen propful med saker jag ska göra.
Kl:14.25 har jag tandläkaren: Jag kommer sitta i väntrummet och saka ihjäl mig det jag hatar är sprutor, det är det värsta som finns jag hatar verkligen sprutor!!
 Där har ni vad jag menar!!
Asså jag vet inte om alla minns när Stefan var hoss tandläkaren då sa tandläkaren att det gör ondare att borra i dem längre backre tänderna. Men jag har tre st hål och gissa vart längst back typ!! kommer typ skirka där när jag sitter på stolen. 
Efter det så kommer mamma och hämta mig och min syrra sen efter ska vi till stan och åka skridskor på kugsträgården. Bara för att jag inte har några skridskor och där får man låna så det passar perfekt.

  Kungsträgårdens Skridskobanna! Kom ditt om ni vill åka och om ni inte har skridskor man får låna där men ska gå nu ska typ borsta tänderna i 10 min nu sen så drar vi till Solna C och äter på Macdonalds.

Önska mig lycka till nu hoss Tandläkaren, puss på er alla!

Tillbacka från Backen!

Ja hej !!!

Hejssan alla vi har nyss komit fram från pulkabacken har lite bilder!

JagJag

Ja det var inte enns kalt ute, jag blev bara turstig så vi gick hem bara för att jag var töstig det var typ - 0 inte så kalt. Blev bara lite blöt min syrra är så känslig så hon ville bara åka på sin snowracer. Så jag var tvungen att åka typ med henne hela tiden. Jag åkte inte enns med Viki, fast jag lovat henne.

Jag och Viki håller på att kola på hur Daniella spelar gitarr. Hon är jätte bra NOT!

 Ja när Daniella spelar gitarr

Nu håller små barnen på att gå manekäng gång men glöm inte Daniella. Haha
Vi håller på att köra Tyra Banks modelshow jag är Tyra banks och fotar medans dem är som modeler. Nu har dem taggit 106 bilder nu ska jag överlägga och säga vem som hade den finnaste bilden. Fast tänk om någon blir sur att den inte vinner? Hoppas inte det då blir det mitt fel men aja
Här kommer några bilder på mina modeler:

 Viki model som ska reklamera Christans Aguleras parfym
 Tea Vikis lilsyrra
 Daniella tycker ni inte att hon e de sötaste som finns hon tycker att den här bilden är mishandlad men hur hon än ser ut så är hon lika sött!!  
 Min lilsyrra dem sägar att hon liknar en model haha!!

puss nu Daniella ska gå nu så jag måste säga hej då till henne puss så länge!!  


Hej God Morgon

God Morgon alla läsare  

Har vaknat nu eller kl 10.30 men aja. Men idag är det ingen skola som tur för att det är sportlov !!! jaaa ingen skola en hel vecka.

Alla familjer har kommit överäns om att vi ska åka till Uppsalabadet på lördag ska bli skit kul.
Det är jätte stort typ 6 vattenrutschbanor, typ lianer man hänger i sen så rammlar man i vatten, stora bubbelpolar, hoppborgar,hopptorn, m.m.
Men det bästa är att man inte har någon sådan tid som man bara får bada man får bada hur mycket man vill på Uppsalabadet.

 Samma bad!! ditt ska vi!


Men nu ska jag, Daniella och Min lila syrra Nina gå och åka pulka. Vi kanske ska ringa några mer sen. 
Det har snöat hela natten så det är jätte mycket snö så det gäller att utnjyttna snön när den ändå är här. Den här snön kommer att håla ett teg inte som anligt det snöar en dag sen nästa dag är den borta.
Men inte med den här den här kommer att vara kvar här i typ en vecka eller mindre. Kommer fota lite på hur vi åker och så men nu ska jag gå och äta och fixa mig till pulkaåkningen men aja.
Måste försöka att ringa Viki hon svara inte på telefonen så jag måste ringa henne. Hemtelefonen har typ hackat man kan inte ringa från den, måste ringa från mobilen.

puuss!!   


Som jag lovat ska jag hålla

Ni kommer väll ihåg att jag sa att jag skullle fortsäta om hur det var att åka skidor i Sollentuna på Väsjöbacken.
 

Ja vi har kommit fram där vi ska mötas kl 09.30. Ja jag höll ju på att lägga utt lite bilder för att vi kom lite för tidigt här kommer fortsätningen:

 Daniella är ju alltid glad och vill gärna vara med på foton en stor gemörelse med Carro som inte vill vara med på foton. Jag kommer minst ha 3 st bilder som Carro inte vill vara med på.

1. Ja Carro som inte vll vara med på bild
2. Ja Carro  3.Carro 4. Carro

Ja vi har kommit fram efter att ha åkt tunnelbana och buss typ i en 30 min. Vi kommer fram och vi måste gå i den här gropen för att komma över eller så måste man gå runt allt. Jag tog den säkra vägen.
 Gropen vi skulle gå över men jag tog den säkra vägen.

Efter det var vi tvungna att gå i typ 5 till för att komma till själva backen.
 Om ni kollar riktigt nogga ser ni backens topp , När Magdalena och Dorza såg den så började dem att skrika dem ba den är skit hög. Ni ser ju att det var en lånh bitt kavr innan vi kom fram till själva backen. Så jag fotade lite på vägen dit.
 Magdalena & Dorza
 På vägen till backen
 Skog
Men till slut kommer vi fram till backen:

 Stugan där man ska hyra skidor och snowborads.
 Magdalenas
När vi vände oss så stog det där
Backarna

När vi fått våra skidor och snowborads så var det dags att dra till backarna. Backarna är Blå, Grön och Röd.

 Grön = Enklast, Blå = Lite svårare, Röd = Svårast, På den backen ja.
Jag åkte bara gröna för att den blå var jätte isig om den inte skulle ha varit det så skulle jag ha klart åkt den. Röda absolut inte den var skitläskig värsta guppen typ flera meter hög.
På bild 2 ser man guppet. Snön var ju inte den bästa man kände att det var konstgjord snö. För mot slutet var backarna bara av is,man kunde inte bromsa, jag ramlade nästan för att jag inte kunde bromsa. Men en förvåning var att jag inte ramlade någon gång. Efter 4 år för att jag bröt min armbåge då men jag tänker inte beräta om det nu för det är en helt annan historia men så här såg det utt uppifrån berget:
toppen av berget Högst upp  Uppifrån

Efter att ha åkt i några timmar så gick vi in till värmestugan:
Där sitter jag och dricker Oboy för att det var så kalt Kalt brrr Oboy gott!! Lunchen var  Korv med bröd
Och jag kan ju inte åka skidor utan min kära energidicka: mmmm gott

Puss ska gå på gitarr nu puss :-D


God Morgon!!

 Jaa god morgon!

Vaknade nyss typ för 5 min. Det var fest i den serbiska föreningen, en stor fest inte en vanlig bara lite musik i bakgrunden utan en fest. Steffi säger att det finns en till fest vet ej om jag kommer årka gå troligtvist inte. Han sa att han skulle komma igår men nej det gjorde han inte så jag är sur på honom!

Som varje lördag morgon så ska jag på Tennis. Det finns två typer av tennisbollar som min tränare använder den enna
är:
 mjuk och flyger sådär och den måste man inte ta i så mycket
 Medans den här är hård och flyger jätte långt den här måste man ta i med!

Den bästa jag tycker är den som flyger sådär, då behöver man inte ta i så mycket =)

Ni minns väll att Stefan var hoss tandläkaren här kommer bilderna som jag lovade på honom:

 Där är lite bilder från tandläkaren!!


Men ska gå och klä på mig och hitta mitt tennisrack, ska till tennis kl:14.00 måste gå puss!! <3


Heej

Heej!!!
Förlåt att jag var lite försenad på att skriva, det var Stefans fel. Det tog en stund från Solna C till Sundbyberg.
Det låter inte så långt men det är det tro mig. Så långsamt som jag går.
Ni vet ju kanske redan att han var hos tanndis.
Ni skulle bara sett hans min när han satt på tandläkarstolen han var så rädd!! Har lite bilder sen vågade inte fota med kameran jag lovar inte att det är värsta kvaliteten på bilden bara för att min mobiltelefon har bara 2 megapixlar. Men det får duga .

  Nokia 5310 Xpress music ( Min )
Den är väl ok men väntar på nån ny. Pappa sa att jag skulle få en touch mobil. ( Dröm mobil ) Har haft den här nog dags att byta =) 
Pappa sa att jag ska få den innan jag åker till Serbien och det är på Sommaren. Jag får helt enkelt stå ut med den här ett tag till.

Ja jag och Stefan blev ju hungriga till slut så vart ska man gå om man är i Solna C? Jo på . Som vanligt bästälde jag

 +
                                                                                          =
                                                                                  Min lunch

Just nu sitter jag här hemma hos Stefan och han håller på att leta efter en Nokia kabel så att jag kan lägga ut bilderna på honom när han sitter hos tanndis.
Men Jag tror att han inte kommer att hitta den så ni måste vänta tills jag kommer hem för att se hur han såg ut. Men ska gå nu vi ska typ på någon fotboll. Fotbollen har redan börjat för typ 10 min, inte för att jag kommer spela utan för att vara där och ha roligt istället för att sitta framför datan.


Men aja PUSS
 

19 Februari, Vi drar till Fjälen fest hela kvällen!!!

 
Jag säger bara en mening ni fattar allt!!
Vi drar till fjälen fest hela kvällen!!
Som ni ser så var det ingen snö på morgonen, Jag hoppades på at det skulle bli mer snö!!


 Ja innan jag skulle lämna huset för att mötta Magdalena och Dorza vid tunneln.

Men när jag var vid den tunneln vi skulle mötas så ringer jag Magdalena och säger att jag är där men det roliga är att jag ser Magdalena och Dorza vid tunneln men dem ser inte mig trots att jag var typ 20 m ifrån dem. Dem säger att dem inte kände igen mig bara för att jag hade på mig så mycket kläder.
Jag hade på mig: Underställ,2 st par strumpor, en tjock serbisk jacka, sen så hade jag själva jackan, termobyxor, mjukisar, svea mössa och 2 st par vantar. 
Mendans Magdalena hade på sig ett par leginggs från Gina Tricot och någon tröja. Det var ganske för att det var första gången dem såg en skidbacke.
Dem som skulle åka skidor ( man kunde välja mellan allt möjligt från fotboll till bord tennis ) men jag, Magdalena, Daniella, Emilie, Diana, Carro, Dorza och flera till valde att åka skidor. Vi kommer fram där vi ska möttas Västra Skogen T kl: 08.30.
Vi kom fram typ vid 08.15 så vi hade lite tid över så klart så hade jag med mig min kamera och fotade lite bilder här kommer det några bilder:
 Dorza , Magdalena , Carro
Lite pinsama bilder som jag inte fick lägga utt men i alla fall ( dem kommer mörda mig ) men aja här kommer dem:
 Dorza
 Carro som inte vill vara med på bild
 Emilie ,kanske inte så pinsam bild
Tror inte har några pinsama foton mer men jag har gott om bilder =)
 Bild på Emelie och Daniella

Ska gå nu Stefan ska till Tandis ( Tandläkaren ) han vågar inte gå själv så jag måste följa med. Skojar lite med honom !!
Men jag fortsäter sen!!!
Ha ett trevligt Sportlov nu!!! puss!!

Igår Måndag 16/02/09

Hej!!

Dentist!
Idag så ska det hända en hemsk grej Jag ska till tandläkaren!! Neeej!!
Det är det typ hemska jag vet. Jag ska gå dit kl.09.30 men då kommer jag att vara tvungen att vakna 08.00 men en sak till så kommer jag ju att missa No:n Ja!

Jag kommer fram dit och säter mig på en stol och väntar på att dem ska roppa upp mig. Men så klantig jag är så glömde jag och säga att jag var där. Jag var lite osäker om man ska gå fram till kassan och säga att jag har kommit eller ej.
Så då ringde jag pappa, jag kom på att jag borde ringa mamma istället för hon är ju tandsköterska redan.Hon vet väll säkert bättre en vad pappa gör när det gäller tandläkare.
Mamma sägar att jag ska gå fram och säga att jag har kommit och villken tid jag ska ha.
Men innan hon lägger på så säger hon: - Det är inte din första gång när du går hoss tandläkaren du borde väll redan veta eller??
Så jag skratade väll lite för högt så det var några som kollade snet på mig. =) haha
 
Men till slut hör jag hur dem roppar in mig och jag tar av mig jackan och sätter mig på den där hemska stolen.
Men det finns något ännu läskigare och der är när dem fotar munen, man måste sätta in något i munen för att det ska bli ett foto. Men den där saken gör ju så himla ont när man har den i munen, så jag skrek. =) haha
Fotograferingen var klar och tandläkaren säger att jag har 3 hål! Tänk 3 st hål jag ska komma tillbacka den 24 feb för att lagga hållen hoppas att det inte gör ont! Kommer att vara tvungen att borra.

 Borra!!

 Man vill ju ha honom en att ha en taskig tandläkare.

Men ska gå nu puss!!

Söndag

Det här blir bara ett kort inlägg!

Ja idag så har jag haft sovmorgon!!

 Zz Zz Zz!!

Efter att ha vaknat runt 13 så ville jag gå och titta till min fyrhjuling, men pappa orkade inte han sov, sen så sommnade mamma men min lilla syster var hoss sin kompis Milie eller hur hon stavas :-)

Men som tur så vaar jag inte hemma hela dagen jag var och spelade gitarr har nyss börjat. Klockan är 16.00 och min gitarr börjar 16.00. Så jag och pappa gick upp på vinden för att hämta '' min '' gitarr. Egentligen så är det min pappas, han spelade den typ för 15 år sen sist. Men gitarren är 30 år gammal. Ni skulle bara ha sett strängarna på den. Gittarr fodralet.
 Och min gitarr som är 30 år gammal, men den ser inte så gammal utt.

Sen efter det så gick vi hem och tittade på tv. Efter det så somnade jag :-)

                                            

Men hej!!

Hej alla!

Ja jag vet att jag inte har skrivit på länge faktiskt 3 dagar.Men nu kommer jag att skriv mycket har mycket att berätta. Jag börjar med Löradg. (Min kammera är fixad så jag har massa med bilder). 


Lördag!

Ja då hade vi kommit hem från föreningen och vi sov till 12. Vi var där till typ 01.30. Lite bilder:

 Magdalena
  Gissa hur det lätt??
 Magdalena <3

Det var lite bilder från Fredags. Men som jag sa så vaknade jag och Magdalena runt 12. Magdalena sov hoss mig för man vett alldrig när festen i föreningen ska sluta så då sov hon hoss mig lika bra. Ja men det som är jobbigt på Lördagar är att jag har ju tennis.
Man måste vakna kl 12 bara för att det tar så himla lång tid för mig att vakna men tennisen börjar kl 14 haha.
Ja och så håller jag på och fixa till ett lite kärleks problem.
Hon gillar honom och hon gillar henne men ingen vågar ta första steget. Det är så typiskt eller hur?? Någon som har en lösning på hur jag ska fixa problemet??
Men jag säger inte om vem det gäller annars så kommer dem två mörda mig! :-D

Men aja sen så efter det så var dags för min efter längtade konsär!! Med Ana Nikolic och Haris Djionvic OMG. Jag har inga ord för konsären bara ett OMG.

 Innan dem börjat sjunga! 
 Ana Nikolic, klännigen ska egentligen vara grön.
Kan ni fatta jag och ana nikolic Kan ni fatta jag och Ana Nikolic!! OMG!

Ja sen så var det ju också Haris Djionovic. Han var tråkig bara för att jag typ inte kunde en ända låt av honom.

 Ja här är han
 Där är han igen. :-D haha


Konsären slutade runt 02.00. Men vi gick hem runt kvart i 2. Det blev tråkigt så vi gick. Det kom några greker som var där och dem var så fula att dem inte visste vad dem hette. Ni ska bara kolla på hur dem dansar, de sländer rosor på marken sen så slänger dem tallrikar på marken och sen så dansar de så där. Medans serber dansar lagom snabbt men när dem är fulla, fråga inte :-D

Men ska dra nu och hämta min syrra puss!! <3

Ja då var det Fredag igen...

Hej alla läsare

Det gick jätte bra på teatern idag. Trots att vi började kl 08.00 idag, kom försent 5 min men det är lungt sa min lärare hon förstod. Jag var ju tvungen att packa ner allt i väskan och så vidare.
Men trots att det var olycksdagen!! så gick allt bra. Glömde en replik
- Har du sett mina klakar tror du att jag ska springa med dem.

Men vi spelade för små barn så dem fattade inte att jag skulle säga det men till slut så gick allt ihop. Men alla lärare säger att det var så bra att dem vill
att vi ska spela den en gång till på öppet huss kom och kolla om ni vill
Jag har inte bilder tyvärr min kompis
Magdalena tog alldrig kameran hon skulle inte vara med och då skulle hon fota mig men hon har bilder på mig på sin kamera så hon lägger utt dom sen när hon skickat dem.

Ja nu har jag fåt dem nu kommer dem:


 Jag och mina kära stylister Diana och Magdalen
 Jag när jag var klar med sminket
 Jag när jag är klar med sminket och kläderna
 Ready for the play!!
 Närbild
Jag berättade ju om att vi skulle ha Spanska prov och det gick jätte bra. Det var mycket enklare än det förra. Men som tur var det bara lite glossupgifter så där kommer jag fä nåt fel me annar så var det enkelt.

Det där om Fredagen den 13 verkade inte påverka mig på något sätt hela dagen allt går som i planerna inget har gått snet haha. Jag vet att jag bringar tur haha

Magdalena och jag har nyss bestämt att hon ska följa med till den serbiska föreningen. Det kommer att bli kul för att det är första gången att ho går dit. Hoppas att det blir kul men tänk om det händer då, ni vet det där med fredagen den 13 det kanske blir tråkigt?!
Men vi hoppas på det bästa,
 
men ska dra nu måste ta bort sminket som vi hade på föreställningen. Diana och Magdalena sminkade och fixade håret till mig och det tog 30 min. Jag tog slut på en hel Lancome foundation, typ halva Lancome maskara. Men det roliga var att jag glömmde smink bortagnings medlet.

Maskaran Rekommenderar 100 %
 Foundation
Och mitt kära bortagnigs medlet som jag glömde haha

Men ska dra nu puss

Asså förlåt!

Asså förlåt att jag inte har skrivit på länge för att det har hänt en sak i familjen och jag vill helst inte ta upp det och min kamera har gått sönder så jag jar inga blder!!

VARNING FÖR LÅNGT INLÄGG!!

Men en sak måste jag säga ( eller fler saker ) att hela min helg är uppbokad och jag vet inte vad jag ska göra:

Lördags alternativ: Tennis på morgen ( men det måste jag gå på ) men sen så vill Steffi att jag ska åka till Täby för att jag ska gå till honom och spela tennis. Men Stefan undrar om jag kan gå på en konsär Ana Nikolic!!

 Ana Nikolic

Här kommer en av mina favorit låtar från henne: Romale Romali den är skit bra jag älskar den!!   Romale, Romali

Sen så undrar en annan kompis om vi kan göra ngt men jag själv tror att jag väljer konsären!!

Söndags alternativ: Dorza undrar om vi kan gå på bio och kolla på någon film.
Eller att jag är hema och sover eller att jag går hem till en kompis det kan ju hända om jag nu skulle gå till Steffi i Täby så skulle jag sova över så då skulle jag ha varit där.
Jag tror det blir att gå med Dorza och kollar på bio i Kista. OBS: Ni andra får inte bli sura för att vi andra kan göra något någon annan gång <3 

Imorgon ska jag ha prov i  men jag har inte trännat något för att jag inte har haft det roligt i släkten.
Men hon säger att det är okej men om jag sak ersäna så har jag typ alldrig läst på Spanska läxerna så det kommer att bli svårare för att man ska kunna dem där Spanska glosserna och jag kan inte dem så jag kommer typ få IG! :-/ lite Skarry är det får föra provet så nådde jag målet alltså G. 

Ja ni minns väll Snövit teatern?? Ja tror det i alla fall, men det har äntligen kommit till målet av teatern för att vi ska spela upp den på fredag ( alltså imorgon.) Jag har fått sett min fina klänning och mina Fjortis kläder. Mycket finna om jag själv ska säga.
Men jag ska ju vara en Fjortis och en kompis hon ba:
- Du borde vara det i vanliga fall!! :-D
Men jag svarade
- Tycker du eller? ja det kanske jag borde??
Så då kommer det en annan kopis och hon hatar typ Fjortisar och hon sa:
- Vaaaaa???!! Ne det ska du inte om du ska bli det så är du en stor idiot!! . . .

Ja och så fortaste det så men nu ska jag dra ska plugga lite till provet och sen så måste jag gå igenom mina repliker en gång till.
Men jag tror att jag skriver senare lite men hej då pusss <3


Söndag

Ja jag börjar på en gång!

Idag så vaknade jag runt 10, det var inte kul men ändå, jag fick ju köra min fyrhjuling!!!  Jag körde den det var skit kul ( ursäkta ) men det var sant.
Pappa förklarade lite hur man körde men jag fattade typ inget något back, 1 an och typ något mer men jag fattade inget jag lovar inte för att jag är trögfattad men det var komplicerat.
 HAHA

Sen efter att ha varit på pappas jobb så åkte vi till det tråkiga . Alltid tråkiga saker inget nytt jo en sak jag köppte en ny datastol. Den är vitt och skit ( ursäkta ) mjuk ( kommer ett foto sen ) Men i alla fall efter att ha gått igenom hela IKEA så gick vi till . Där fanns det absolut inget!! alltid sama skit.

Efter det så ringer Daniella och frågar om vi kan göra något och jag sa ja sen så ringer Stefan och frågar om vi kan göra något och jag säger ja. Sen så kommer vi överens attt vi ska gå till mig och kolla på film.
Vi hyrde: Dina Mina & Våra

 Den får en 3a av 5

Och så hyrde vi: Tropic Thunder

Bilden vill inte vissas men i alla fall! Den får en 3a av 5

Men nu måste jag gå har matte läxa och någon No man sak ha med sig !! inte för att jag fattar varför men ska gå nu PUSS <3

Melodifestivalen!!

Ja då har det börjat hittils har

1.Nina Söderqvist - Tick Tock GÅR VIDARE 099 320 01
2 av 5

2.Jonathan Fagerlund - Welcom to my life
1 av 5

3.Shirley Clamp - Med hjärtat fyllt av ljus
2 av 5

4.Scotts - Jag tror på åss GÅR VIDARE 099 320 04
2 av 5

5.Emilia - You're My World GÅR VIDARE 099 320 05
3 av 5

6.Alcazar - Stay The Night GÅR VIDARE 099 320 06
5 av 5

7.Caroline af Ugglas - Snälla Snälla GÅR VIDARE 099 320 07
4 av 5

8.Marie Serneholt - Disconnect Me
4 av 5
Nummrena är bakom namnen!!
Vem ska man rösta på egentligen?? Jag hejar på 8:an och 6:an 
Asså det är fet kompilcerat den här gången!

I första duellen är det melodi 6 och 4 och nummer 4 går till globen!!
Men den som ska till globen är nummer 6!!! JAAAA!!!

I andra duellen är det melodi 5 och 7 och nummer  går tilll globen!!
Men den som ska till globen är nummer 5 !!!

Men sak gå nu Stefan har kommit!!
                                  

Lördag

Jag har nyss kommit hem från tennisen, var där lite extra länge för att ja och en annan kompis körde några matcher. Som ni kanske har märkt så håller jag på att fixa med min blogg!! Ja det går ju sådär om man ska säga.
Asså jag undrar om ni tycker att min bild passar in där eller om jag ska byta bild eller något.
Jag själv tycker att den ät väll okej.
 
Jag undrar en till sak om någon vet någon bra stillmals sida?? ( eller hur det stavar ) Om någon vet någon bra sida så kan den svar till mig.

Men en sak som jag tycker är så där är att Melodifestivalen 2009 har börjat. Det är ju samma artister varje år! Har det inte blivit lite tråkigt? melodifestivalenFesten kan börja!!
När jag var lite mindre så var det jätte kul, man lekte att man var juryn man skrev omdöme om låten och så Jag gjorde så i alla fall men jag vet inte vad ni gjorde. Undrar vem som vinner i år?? Men jag kan ju inte låta bli att skryta lite Ni minns väll när Serbien vann den stora Eurovision song contest 2007 med låten Molitva - Marija Serifovic. Här kommer låten!! 

  Molitva!!!
Men ska gå det börjar nu hejdå!!!! puss alla läsare slå på svt om ni vill titta på Melodifestivalen 2009!!!

Lördag morgon!

Heej

Ja
vaknade nyss, efter att ha varit på festen igår! Men det var ju ingen jätte stor fest. Det var mer fredags fest, den höll på till 12.30 sen så var det tråkigt och jag drog där ifrån.
Jag håller på att fixa mig till tennisen. Jag är inte värsta tennis spelaren kanske för att jag började i höstas! Men jag vill redan börja köra matcher men jag har inte lärt mig tekniken en.  Min lärare säger att man måste ha gått i 3-4 år för att börja köra tävlingar.
Men när han sa det så svimmade. Jag trodde inte att man skulle var så bra men aja det är ju bara och vänta i 2 år till :-/ låter inte så roligt. Men jag vill först börja köra 2 gånger i veckan.
För när man kört en lördag så måste man ju vänta en till vecka för att man ska köra igen. Då hinner man ju glömma allt man lärt sig lite onödigt.

 Ja en liten bild på ett tennisrack 

Men ska gå nu till tennisen !! hörs sen! puss <3


En ovanlig dag!

Heej <3

Om jag skulle förklara denna dag med ett ord så skulle det vara Ovanlig!! :-D

Det hela började när vi hade haft No och vi var på väg till skridsko lektionen på frimärket.
 På No:n

 Magdalena på No:n

Ja som jag sa tidigare så var vi på väg till skridskon: Lite bilder

 Ja vi var på väg

Vi gick och gick och till slut så kom vi fram till skridsko banan.

 Det var ju lite svårt i början  Ja det var ju lite svårt i början

 Nästa isprinsessa  Lika??
Tror inte det men om jag övar lite till så är jag som hon!! Jag måste ju sträcka min fot lite högre upp i alla fall haha

 Magdalena leker isprinsessa  Dorza leker :-D
 Framtidens hockeyproffs  Snyggt??

  Läraren sa att det var så där men jag får väll överleva. 
 
                                                               grupiii!!

Till lunch så åt vi PIZZA vi gick till Huvudsta C och till lunch så var dett soppa bläää!

 Pizza gott!!  

Efeter så hade vi repeition på Snövit!! Ja det gick ju så där. vi fick veta att vi ska köra den på Fredag och jag kan ju inte enns mitt manus. Det kommer att gå skit dåligt ( ursäkta språket ) tror det men hoppas det går bra. Vi ska spela den för F6 - 5 år:s men jag vill spela den för min klass men våran regissör seger att vi inte får det, då kommer jag säga att jag inte vill vara med. Då kommer dem säkert att få. xD Nu kommer det lite bilder bakom kulisserna:

 Bakom kulisserna
 
 Uppifrån scenen

 Jaa där ligger jag och spelar att jag är död.

Ska gå nu och plugga till det stora Engelska provet imorgon, hoppas att det inte blir svårt!! m


Onsdag :-(

Jag ska börja så här: Onsdagar är det värsta jag vet. Vi har engelska, Spanska och typ någon mer läxa den dagen.
Jobbigaste.
Men vi hade kul på musiken här kommer det lite klipp på hur Magdalena, Dorza och Isabelle spelar piaon.
Vem spelar bäst?? Jag så klart
:-D Rösta!!

 Dorza
 Veronika  Magdalena Ja men Magdalena hjälper till!

Lite bilder:

 Ja

 Magdalena

 Isabelle och Dorza

Men nu måste jag gå puss <3

Tråkig måndag men det hände en anurlunda sak . . .

Heej!!

Idag så kom jag sent som vanligt. Den här gågen var det bara 5 min till No:n. Jag sak inte skriva så mycket idag jag sak mest lägga in lite bilder.

 Lila syster Nina

 Mattesalen

 Matteboken !!! :-( Matte är det värsta som finns :-/ haha

Jag i den varma solen SOLEN!! SUN!!

 Anna G och Diana

Jag ska beräta om vad som hänt idag. Det började att Diana var sen till NO:n och hon kom med Anna G.
Anna G hade slutat i vår skola i 5:an och jag hade sett hene nång gång men den här gången var det på riktigt.
Hon hade studie dag och hon kom och hälsade på vår skola.
Men igentlligen så får man inte det. Dem är jätte stränga i våran skola.
Men Anna sa att hon skulle kanske börja och hon sa att hon kollade på hur skolan var så dem sa att det gick. Men det kom lärare och frågade vad hon gör här och vi svarade bara hon ska kanske börja här.
Men då kom det en lärare och sa om hon hade tagit ett papper från rektorn där det står alla uppgifter om en som man måste fylla i om man ska byat skola. Men vi sa att vi skulle hämta det efter maten.

Vi åt köttbullar med makaroner.   Bilden är inte så fräsh men Diana blandadet så det blev så.

Men åter till Anna men efter att ha ätit så mötter vi rektorn på skolan och han ba

- Nemen vem har vi här da? vi tänkte att vi var dödens men vi svarade
- En kompis som ska kanske börja :-) men han tittade snet på oss
- Är ni säkar för att jag har inte fått någon anmälan om det?!
- Men vi skulle just gå till dig och hämta den.

Men tror ni att vi gjorde det ?? Neee...... lite bilder:

     

 Men till slut så var det dags för Anna att gå hon var tvungen att gå på någon gymnastik. Hon hade brutit foten. Men nu sak jag inte gå in på en ny historia. :-)

Men annars så har jag inte gjort något speciellt. Jo en sak att vi hade ett oförberät ( eller hur det stavas ) PROV!!!! 
Jag kommer att få IG - på det  :-/

Men jag sak ha ett prov på onsdag så jag måste plugga för att vissa att jag kan något i alla fall. Haha men nu måste jag gåå pussss <33 

Söndag

Kära blogg !!

Ja har haft en tråkig söndag.

Har inte gjort något speciellt bara varit i den Serbiska föreningen.
Man bruka gå dit på fredagar och det brukar vara små fester. Men inte stora kan jag lova.

Jag och pappa skulle egentligen gå till hans jobb och kolla på min fyrhjuling. För att det var något fel på den så nu är den fixad vi skulle gå och prov köra den men det här valet tar så långt tid så jag tror inte att vi hinner gå :'-( Men nästa helg ska gå 100% :-)



Men nu har dem börjat med något nytt på söndagar nemligen att man ska få lära sig att spela gitarr.
Dem säger att jag inte får vara på datan bara för att dem ska spela men jag tänker inte bry mig :-)
Dem frågar om jag vill börja men jag tror inte det.

 Gitarr

Men tillbacka till den Serbiska föreningen. Dem håller på att bestäma om vem som ska vara president i föreningen.
Men ingen verkar vilja vara det. Det började kl.14.00 och kl är 17.00 och dem har inte bestämt än.

Dem håller på att klappa tror att det betyderatt dem har valt :-) Äntligen jaaa . . .

Jag måste gå nu mat har serverats.
Det ska bli Cevapcici serbisk mat tror att dem flesta Serber känner igen den maten hoppas att det blir gott för att jag har inte ätit något hela dagen.

 Cevapi ( Men så här ser det inte exakt utt )

puss alla läsare <33

RSS 2.0